Thumbnail

8 fresh ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για το αγαπημένο σου τζιν 8 fresh ανοιξιάτικοι συνδυασμοί για το αγαπημένο σου τζιν

Πώς θα ανανεώσεις τα denim looks σου
Είτε το θέλουμε είτε όχι, το τζιν ήταν, είναι και θα παραμείνει το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι σε κάθε ντουλάπα.

Με τα κορίτσια της street μόδας να το έχουν μάλιστα απενεχοποιήσει και στις επίσημες εμφανίσεις τους στο front row, τα ντένιμ κομμάτια γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια μια αναβάθμιση, ενώ έχουν εισχωρήσει ακόμα και στις catwalk συλλογές ιστορικών οίκων, όπως η Chanel.

Πείθοντας ακόμα και τις πιο κλασσικές του είδους, τα τζιν εισέβαλαν σε κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, και έγιναν η βάση για τα πιο στιλάτα σύνολα. Όπως κάθε σεζόν λοιπόν, έτσι και αυτή την Άνοιξη ''αγκάλιασαν'' τις διάφορες τάσεις και οι παγκόσμιες influencers μας έδειξαν πώς να τα συνδυάσουμε για να δείχνουμε συντονισμένες με την εποχή.

1. Πρώτες στη λίστα αυτή τη σεζόν οι tie-dye μπλούζες συνδυασμένες με όλα τα στυλ και φυσικά με πιο ''επίσημα'' ladylike κομμάτια για να δείχνουν chic και όχι βγαλμένα από κάποιο μουσικό hippie φεστιβάλ.

Jeans street fashion

2. Φόρεσε το ψηλόμεσο μπλε τζιν σου με ένα ρομαντικό τοπ σε Bardot-style με φουσκωτά μανίκια.

jeans street fashion

3. Για μια cool εμφάνιση ένα T-shirt παραμένει πρώτο στις επιλογές μας. Για την Άνοιξη μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τζιν σε πιο πλατιά γραμμή και ένα ζευγάρι ''ugly'' σανδάλια του τουρίστα.

jeans spring trends

4. Κάνε το τζιν σου τον πρωταγωνιστή της εμφάνισής σου με ένα ιδιαίτερο two-tone στιλ και διατήρησε απλή την υπόλοιπη εμφάνιση με απλό τοπ και ένα ζευγάρι slingbacks.

jeans street looks

5. Ένα κοριτσίστικο τοπ με prints συνδυασμένο με το ψηλόμεσο τζιν σου δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ! Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου από ένα ζευγάρι απλά μαύρα πέδιλα.

jeans street fashion

6. Ένα ανοιξιάτικο φόρεμα πάνω ένα κλασσικό μπλε τζιν και statement αξεσουάρ σε φανταχτερά χρώματα θα συνομωτήσουν για το πιο ανοιξιάτικο look.

jeans spring looks

7. Δώσε ένα bohemian στην εμφάνισή σου με το κατάλληλο πανωφόρι με γεωμετρικά πολύχρωμα μοτίβα.

jeans spring street style

8. Δημιούργησε μια εμφάνιση για το γραφείο μέχρι τον απογευματινό καφέ με ανοιχτόχρωμο τζιν και λευκό T-shirt και το κατάλληλο blazer (σε ριχτή γραμμή και λεπτό ύφασμα) σε παστέλ καρό μοτίβα. Αντί για μια οποιαδήποτε τσάντα προτίμησε ένα ''καλάθι'' σε κοντινή απόχρωση.

jeans street looks

 

Διάβασε επίσης: 7 fresh προτάσεις για να φορέσεις σήμερα το cropped τζιν σου

Home