Thumbnail

Αυτά τα μποτάκια από τη συλλογή H&M Conscious είναι ήδη τα αγαπημένα των Instagrammers Αυτά τα μποτάκια από τη συλλογή H&M Conscious είναι ήδη τα αγαπημένα των Instagrammers

Ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει και έγιναν viral
Η νέα συλλογή της H&M Conscious, από ανακυκλώσιμα υλικά και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου και ήδη οι influencers ξεχώρισαν το αγαπημένο τους κομμάτι.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι καουμπόϊκες μπότες που ήδη είδαμε να ''κυκλοφορεί'' στο Instagram και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα γίνει best seller.

H&M comcious collection

H νέα συλλογή Conscious της διάσημης αλυσίδας, έχει πάντως κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των ευαισθητοποιημένων κοριτσιών της μόδας, αλλά και των editors, που την ''ψήφισαν'' ως την ωραιότερη συλλογή του brand αυτής της σειράς.

Πάντως με μια πρώτη ματιά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ήδη γίνει viral αφού πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που σίγουρα θα κερδίσει τα φλας των φωτογράφων της street μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dog or boots? ??

A post shared by S I N E A D C R O W E ✌?️ (@sineadcrowe) on

Με μπεζ βάση και ιδιαίτερο animal print σχέδιο ενισχυμένο με μεταλλικές λεπτομέρειες, αυτές οι western boots μοιάζουν ιδανικές για τα καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ συνδυασμένες με τα ντένιμ σορτσάκια μας ή με τα μποέμ φορέματά μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AD : Looking out over LA ?? @hm #hmconsciousexclusive #hm (press trip)

A post shared by S I N E A D C R O W E ✌?️ (@sineadcrowe) on

Πάντως εμείς τα έχουμε ήδη βάλει στην wish list μας!

 

Διάβασε ακόμα: Η vegan συλλογή της H&M φτιαγμένη από... φύλλα ανανά!

Home