Thumbnail

It's happening! Adidas και Beyonce ενώνουν τις δυνάμεις τους It's happening! Adidas και Beyonce ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία τους
Η Adidas κατάφερε να μας ξεσηκώσει όταν την πρωταπριλιά μέσα από το Instagram άφησε ένα υπονοούμενο για το νέο της ξεκίνημα... Τελικά όλο αυτό δεν ήταν ψέμα...

Η διάσημη εταιρεία αθλητικών ειδών, αφού έχει εξαντλήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στις συνεργασίες της, πλέον απευθύνεται στην μεγαλύτερη σταρ αυτής της γενιάς. H Adidas το ανακοίνωσε και επίσημα πως ξεκινά μια πολυεπίπεδη συνεργασία με την παντοδύναμη Beyonce.

Η Queen B  θα είναι δημιουργική συνεργάτης του brand και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά παπουτσιών αλλά και να επανεκκινήσει το προσωπικό της brand Ivy Park, αυτή τη φορά μέσα από την Adidas. Γι' αυτό και η φωτογραφία με το κίτρινο φόντο και τις τρεις μαύρες γραμμές που ανέβηκε στην σελίδα του brand δεν ήταν τυχαίο, αφού υπονοούσε τον χαρακτηρισμό μέλισσα (Bee) που συχνά απευθύνεται στην Beyonce από το αρχικό του ονόματός της.

Στη συνέντευξη τύπου η Beyonce δήλωσε πως «Πρόκειται για μία συνεργασία σημαντική για όλη την καριέρα και τη ζωή μου. Η Adidas έχει πετύχει πολλές φορές και με τρομερή επιτυχία να ξεπεράσει τα όρια της δημιουργικότητας. Μοιραζόμαστε μία κοινή φιλοσοφία που τοποθετεί την δημιουργικότητα, την εξέλιξη και την κοινωνική ευθύνη στην πρώτη γραμμή. Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία τη στιγμή που θα ξαναγεννηθεί και θα εξαπλωθεί η Ivy Park σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτή τη φορά με ένα αξιόπιστο και δυναμικό brand στο τιμόνι».

Η Adidas από την πλευρά της είναι ιδιαιτέρως ευχαριστημένη από αυτή την συμμαχία. Ο Eric Liedtke, ως εκπρόσωπος του brand, δήλωσε ότι «Η Beyonce είναι μια iconic δημιουργός αλλά ταυτόχρονα έχει αποδείξει ότι είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίες και μαζί έχουν την ικανότητα και τη δύναμη να εμπνεύσουν την αλλαγή και να δώσουν ενέργεια και πόρους στη νέα γενιά δημιουργών».

Home