Thumbnail

11.000 fashionistas ''ψήφισαν'' και ανακήρυξαν τα πιο πολυπόθητα σανδάλια του καλοκαιριού 11.000 fashionistas ''ψήφισαν'' και ανακήρυξαν τα πιο πολυπόθητα σανδάλια του καλοκαιριού

Τα βρήκαμε στα Zara γι' αυτό ετοιμάσου να τα δεις παντού
Ένα θα σου πω... Στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας αν κυκλοφορούσες στο δρόμο θα έβλεπες να εμφανίζονται μπροστά σου αυτά τα παπούτσια κάθε δέκα λεπτά. Τα σανδάλια του καλοκαιριού είναι μίνιμαλ, με λεπτό μεσαίο τακουνάκι, και σχεδόν ''γυμνά''.

Αν δεν έχεις ακούσει για τα floss σανδάλια ήρθε η στιγμή να τα μάθεις. Σύμφωνα με την Elizabeth von der Goltz, γενική διευθύντρια αγοράς του Net-A-Porter, περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι αγόρασαν nude πέδιλα την περασμένη σεζόν, με τα πιο πολυπόθητα να ανακυρρήσονται εκείνα των The Row.

floss heels

Πρόκειται για ένα ζευγάρι η original εκδοχή του οποίου ανήκει στο συγκεκριμένο brand, των δίδυμων Mary-Kate και Ashley Olsen, και το οποίο σύντομα έγινε viral ανάμεσα στις πιο διάσημες trendsetters που το μετέτρεψαν γρήγορα στο απαραίτητο ζευγάρι του καλοκαιριού, και που φυσικά τα καταστήματα της γρήγορης μόδας δεν άργησαν να το παρουσιάσουν σε πιο οικονομικές εκδοχές.

summer shoe trends 2019

summer shoe trends 2019

Διάβασε ακόμα: Εσύ θα φορέσεις αυτά τα ''άσχημα'' σανδάλια που είναι φέτος τάση;

Αν και με πολύ λεπτά λουράκια -γι' αυτό λέγονται και floss, από το νήμα- μπορεί να σου φαίνονται άβολα, όμως σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ειδικών που τα φόρεσαν πάνω από 10 συνεχόμενες ώρες στις εβδομάδες μόδας είναι σχετικά πολύ άνετα.

Μάλιστα η Lisa Aiken του Net-A-Porter έκανε ένα μικρό αφιέρωμα στη στήλη της για το συγκεκριμένο ζευγάρι το οποίο κατέταξε πρώτο στην shopping λίστα της σημειώνοντας ''Θα δείχνουν υπέροχα με ένα νεγκλιζέ φόρεμα και ένα blazer και επειδή έχουν χαμηλό τακουνάκι δείχνουν ανεπιτήδευτα και φινετσάτα''.

floss heels

floss sandals

Τα Naked Sandals του The Row κυκλοφορούν σε πετρόλ, πορτοκαλί, λευκό και μαύρο ενώ εμείς βρήκαμε και την πιο προσιτή εκδοχή τους στο Zara.

THE ROW €695

The Row floss heels

ZARA €55,95

Zara floss heels

Διάβασε ακόμα: Floss heels: Τα παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της το 2019

Home