Thumbnail

Οραματική περιποίηση δέρματος, θρυλική έμπνευση Οραματική περιποίηση δέρματος, θρυλική έμπνευση

Η δημιουργία της Abeille Royale βασίζεται σε μια αρχαία θεραπεία: τους επιδέσμους από μέλι.
Γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, το μέλι έχει επιδέσει τις πληγές των ανθρώπων από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος. Ιστορικό, οικουμενικό και οραματικό, όλα σε ένα! Οι επίδεσμοι από μέλι ήταν η αρχική έμπνευση για την δημιουργία της Abeille Royale.

Η θρυλική αποτελεσματικότητά τους που κληρονομήθηκε από την αρχαιότητα συνεχίζει να ιντριγκάρει το ιατρικό επάγγελμα, το οποίο έχει αποδείξει επιστημονικά την θεραπευτική τους αποτελεσματικότητα ακόμα και στις πιο επίμονες πληγές. Το μέλι ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τις ίνες κολλαγόνου, οι οποίες επιτρέπουν στο δέρμα  να αναπλασθεί γύρω από την πληγή. Αυτό έχει εντυπωσιάσει  το ερευνητικό κέντρο του Guerlain από το 2010.

Στην πορεία  για  περισσότερη  ενημέρωση, καθοριστική  ήταν η συνάντησή  τους  με τον  Καθηγητή Descottes, που ηταν τότε επικεφαλής της σπλαχνικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λιμόζ.

Πρωτοπόρος στην έρευνα για τις  θεραπευτικές μεθόδους με βάση το μέλι,  για 25 χρόνια,  έχει αποδείξει κλινικά την ιατρική αποτελεσματικότητα των επιδέσμων μελιού σε σχεδόν 3.000 ασθενείς που δεν ανταποκρίθηκαν στις συνήθεις θεραπείες. 

Έκτοτε, μπήκε σε λειτουργία η σημαντική και οραματική έρευνα του Guerlain σε συνεργασία με το  γιατρό Frédéric Bonté, ο οποίος απέδειξε ότι οι διαδικασίες για την επούλωση και την διόρθωση  των σημαδιών της γήρανσης παρουσιάζουν κοινούς μηχανισμούς αναδόμησης των ιστών. 

Με βάση αυτή τη σημαντική επιστημονική ανακάλυψη, η έρευνα του Guerlain έθεσε τα θεμέλια για μια σειρά προϊόντων υψηλής αποτελεσματικότητας για την καταπολέμηση της γήρανσης,  διαμορφωμένη γύρω από αυτό το δώρο της φύσης, το ελιξίριο νεότητας: το μέλι. 

Η Abeille Royale γεννήθηκε.

ΤΟ BEELAB,

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ 

Πάντα στην πρώτη γραμμή των τελευταίων εξελίξεων όσον αφορά την διαδικασία  γήρανσης του δέρματος, η έρευνα του Guerlain συνεχίζει να αναπτύσσει περαιτέρω τις γνώσεις της σχετικά με τις πολύτιμες δυνάμεις της κυψέλης χάρη σε μια πρωτοποριακή ερευνητική πλατφόρμα, το Beelab.

Αυτό το μοναδικό στο είδος του εργαστήριο είναι δομημένο γύρω από τρεις πυλώνες: τη μέλισσα, τα προϊόντα της μέλισσας και το συμπύκνωμα  της σύνθεσης τους , και τη διόρθωση της επιδερμίδας. 

Κάθε πυλώνας  χαίρει παγκόσμιας επιστημονικής προβολής υπό τη διεύθυνση ενός διάσημου επιστημονικού εμπειρογνώμονα. Η φιλοδοξία του: να δρομολογεί την καινοτομία ξανά και ξανά. Αυτή η τεχνογνωσία μας επιτρέπει να επιλέγουμε τα πιο αποτελεσματικά  μέλια Guerlain για την διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Ο Guerlain συμμετέχει σε μια παγκόσμια δράση για να βοηθήσει στην  προστασία της φύσης και των θαυμάτων της! Εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, έχουμε συμμετάσχει σε πολυάριθμες πρωτοβουλίες και σημαντικές συνεργασίες. 

Για τις μελλοντικές γενιές, είναι καθήκον μας να αναλάβουμε δράση και να διαδραματίσουμε το ρόλο μας στην προστασία της βιοποικιλότητας στο πλαίσιο μιας προσέγγισης οικολογικού σχεδιασμού και να δημιουργήσουμε θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. 

Ακρογωνιαίος λίθος της βιοποικιλότητας και φρουρός του περιβάλλοντος, η Μέλισσα που  οδηγεί και  καθοδηγεί τις δεσμεύσεις μας.

 T.I.M.E ΚΛΙΝΙΚΉ ΈΜΠΝΕΥΣΗ,  ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΆ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ

Οι επιδερμικοί μηχανισμοί επούλωσης με τη χρήση επίδεσμων μελιού αποτελούν τη βάση της έμπνευσης του Guerlain. Το μέλι  ενεργοποιεί  με φυσικό τρόπο τις ίνες κολλαγόνου , επιτρέποντας τη βέλτιστη διόρθωση του δέρματος. Είναι ένας θεραπευτικός θησαυρός που διαθέτει  τετραπλή αποτελεσματικότητα στα τέσσερα βασικά στάδια της επιδερμικής επούλωσης, που καθορίζονται από τους ιατρούς με το ακρωνύμιο T.I.M.E:

 

T or TISSUE NECROSIS REMOVAL,  

1ον στάδιο: Η επιτυχής επούλωση απαιτεί την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Η ανεκτίμητη οσμωτική δράση  του συμπυκνωμένου μελιού απαλλάσσει το δέρμα από  τα νεκρά  κύτταρα και λειαίνει το δέρμα. 

I or INFLAMMATION SOOTHING,

2ο στάδιο: Καθώς το δέρμα είναι ερεθισμένο, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες των πολυφαινολών του μελιού βοηθούν στην αποκατάσταση ενός ισορροπημένου μικροπεριβάλλοντος και παρέχει άνεση. M or MOISTURE LOCK-IN, 

3ο στάδιο: Μετά την καταπολέμηση της φλεγμονής, το δέρμα πρέπει να ανακτήσει τη βέλτιστη  ενυδάτωση. Η μοναδική παχύρρευστη υφή   του μελιού εξασφαλίζει την ιδανική υγρασία.  και επιταχύνει την αποκατάσταση της. E or EPIDERMISATION, 

4ον στάδιο: Το τελικό στάδιο της διαδικασίας επούλωσης,  επικεντρώνεται  στη διόρθωση. Τα θρεπτικά συστατικά του  μελιού προωθούν την διορθωτική διαδικασία για να προσφέρουν μια νέα λεία  και ελαστική επιδερμίδα.

Με βάση αυτές τις κλινικές παρατηρήσεις, το 2023 ο Guerlain δημιούργησε δύο νέα προϊόντα που σηματοδοτούν μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τη καταπολέμηση της γήρανσης. 

Δύο προϊόντα περιποίησης που δρουν στα ορατά σημάδια της  απώλειας  κολλαγόνου  (ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας), εμπνευσμένα από την ιατρική χρήση επιδέσμων μελιού και το κλινικό πρωτόκολλο T.I.M.E.. 

Οι Honey Treatment Day and Night συνθέτουν το νέο αντιγηραντικό πρόγραμμα του Guerlain που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για τη μείωση των ορατών σημαδιών  γήρανσης.

DYNAMIC BLACKBEE REPAIR  TECHNOLOGY,  ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ   

Η αποτελεσματικότητα αυτών των δύο προϊόντων  περιποίησης  δέρματος Υψηλής τεχνολογίας,  βασίζεται στη Dynamic BlackBee Repair technology που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τους ερευνητές του Guerlain. 

Πρωτοποριακή και εμπνευσμένη από τη νευροεπιστήμη, συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά της  κυψέλης που επιλέχθηκαν από την έρευνα  Guerlain: το θρυλικό  Μέλι της Μαύρης Μέλισσας από το νησί Ouessant, έναν αποκλειστικό βασιλικό πολτό και άλλα τρία μέλια από νησιά με παρθένο περιβάλλον (Κορσική στη Γαλλία, Ικαρία στην Ελλάδα και Åland στη Φινλανδία). 

Αυτή η ανάμειξη κινητοποιεί το σύστημα κολλαγόνου της επιδερμίδας και ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοδιόρθωσης: τριπλασιάζει την ικανότητα σύνδεσης μεταξύ επιδερμικών νευρικών κυττάρων και των κυττάρων του δέρματος για μια διορθωτική δράση που ενισχύεται κατά  47% σε 24 ώρες, και  διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου I και III κατά 158% και 77% αντίστοιχα, για προηγμένη διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Η νέα γενεά των κρεμών Abeille Royale του 2023 αποκαλύπτει  μια νέα δύναμη χάρη στα δύο εξειδικευμένα συστατικά dermo: πολυθρυμματισμένο υαλουρονικό οξύ και προ-ελαστικό εξαπεπτίδιο συμπυκνωμένο σε 2%.

Το πολυθρυμματισμένο υαλουρονικό οξύ  έχει την ικανότητά  να συγκρατεί το νερό στην καρδιά του δέρματος για να διατηρήσει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας σε όλα τα στάδια της αυτοδιόρθωσης. Κατακερματισμένο σε ένα συγκεκριμένο μοριακό βάρος  διευκολύνει τη σύντηξή του στη καρδιά του δέρματος και του δίνει πρόσβαση σε όλα τα επιδερμικά στρώματα,  με εξαιρετικά στοχευμένο τρόπο

 

Το εξαπεπτίδιο Pro-elasticity είναι ένα ισχυρό πεπτιδικό εκχύλισμα που στοχεύει στην ελαστίνη, υπεύθυνη για την  αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Dynamic Blackbee Repair, συμβάλλει στην ανατροπή των ορατών σημαδιών γήρανσης λόγω απώλειας κολλαγόνου, για να αποκαταστήσει τη νεανική όψη του δέρματος.

Το πρωτόκολλο Honey Treatment Day and Night είναι ένα μοναδικό σύστημα που δρα  στα ορατά σημάδια της απώλειας κολλαγόνου. Αποτελείται από δύο αντιγηραντικά  προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα συστατικά των οποίων αναζωογονούν τους ιστούς που έχουν υποστεί βλάβη και αναζωογονούν τη φρεσκάδα και την ποιότητα της επιδερμίδας.   

Μια αναζωογονητική δράση ικανή να αντιστρέψει τα ορατά σημάδια του χρόνου.

 

1

HONEY TREATMENT DAY CREAM,

YOUTH PROTECTION AND RADIANCE 

EXPERT CARE

 Στην καρδιά της σύνθεσης Υψηλής Αποτελεσματικότητας Honey Treatment Day Cream  βρίσκεται το θρυλικό μέλι Ouessant. Σε αυτό το νησί που βρίσκεται μέσα στη θάλασσα της Iroise, ο Guerlain έχει  ταυτοποιήσει ένα μέλι εξαιρετικής ποιότητας, πλούσιο σε πολύτιμες πολυφαινόλες και αμινοξέα.   Αυτό το φυσικό περιβάλλον, ένα προστατευόμενο οικοσύστημα  από την UNESCO, είναι  καταφύγιο για τις μαύρες μέλισσες, οι οποίες παράγουν ένα πραγματικό ελιξίριο νεότητας.

HONEY TREATMENT NIGHT CREAM,

YOUTH FIRMNESS AND DENSITY 

EXPERT CARE

Εκτός από το θρυλικό μέλι Ouessant, η Honey Treatment Night Cream περιέχει υπερσυγκεντρωμένο  μέλι Ικαρίας. Το άγριο και παρθένο περιβάλλον αυτού του ηφαιστειογενούς νησιού, γνωστού ως το νησί των αθανάτων ή "μπλε ζώνη", που οι  κάτοικοι  ζουν  μέχρι τα εκατό, προσφέρει στις μέλισσες έναν ιδανικό βιότοπο για να παράγουν ένα μέλι με ισχυρή συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες αυτού του μελιού είναι θησαυρός για  ένα  νεανικό δέρμα. Καθώς η σύνθεση του κολλαγόνου I συγχρονίζεται από το βιολογικό ρολόι του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, το μέλι Ικαρίας αποκαλύπτει τη δύναμή του κυρίως τη νύχτα. Ενισχύει τη παραγωγή κολλαγόνου με ορατά σημάδια νεανικού δέρματος: μείωση των ρυτίδων, αυξημένη σφριγηλότητα, αυξημένη ελαστικότητα. Όπως ένας επίδεσμος με μέλι, η Κρέμα Νύχτας τείνει να διορθώσει τη ζημιά που έχει υποστεί το δέρμα και να αναζωογονήσει τη νεανικότητα του δέρματος.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ 

 Η κρέμα ημέρας δρα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή για να ανασχηματίσει  τη  δομή και  την υφή του δέρματος . Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα φαίνεται ενισχυμένο, σφριγηλό και λειο. Μετά από ένα μήνα, το δέρμα είναι 98% πιο λείο. Η επιδερμίδα είναι πιο φωτεινή, η υφή της  πιο εκλεπτυσμένη και το πρόσωπο φαίνεται ορατά νεότερο. Καθώς περνούν οι μέρες, οι νεανικοί δείκτες και οι δομές της επιδερμίδας ενισχύονται

DAY CREAM

 ΜΕΤΑ ΑΠΌ 7 ΜΈΡΕΣ,  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΆ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ

+29% ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ 

+30% ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΔΕΡΜΑ

+36% ΛΑΜΨΗ 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ 

 4 ΟΡΑΤΆ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ

+57% ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ 

-48% ΡΥΤΙΔΕΣ 

 +98% ΛΕΙΑΝΣΗ  

+63% ΛΑΜΨΗ

ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ 

 Η κρέμα νύχτας λειτουργεί σε τέλεια όσμωση με την επιδερμίδα για εις βάθος  δράση.  Αξιοποιεί  τη νυχτερινή ικανότητα αυτοδιόρθωσης του δέρματος από την πρώτη κιόλας νύχτα. Κατά το ξύπνημα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανανεωμένα, και το δέρμα πιο γεμάτο. Μετά από ένα μήνα, η πυκνότητα της δομής της επιδερμίδας αποκαθίσταται και το δέρμα είναι πιο ελαστικό. Κάθε Νύχτα, οι ρυτίδες μειώνονται, ο όγκος του προσώπου επαναπροσδιορίζεται και το δέρμα γίνεται πιο γεμάτο. Φαίνεται ορατά νεότερο.

NIGHT CREAM

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΕΡΕΣ,  ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ 

+23% ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ  

+18% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

+18% ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ 

+30% ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ 

-30% ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 

 +42% ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 

- 43% ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟ

Ο Guerlain δεσμεύεται για έναν πιο υπεύθυνο κόσμο και  για την προστασία των θαυμάτων της Φύσης, θέλοντας με αυτό το τρόπο να μεταβιβάσει  τα θαύματα της στις μελλοντικές γενιές, με την Μέλισσα σαν φρουρό. Από το 2016, τα βαζάκια της Abeille Royale Creams έχουν σχεδιαστεί σαν πολύτιμα δοχεία.  Το 2023 ο Guerlain προωθεί   τον οικολογικό σχεδιασμό  για   την  Honey Treatment skincare . Σχεδιάστηκε προσεκτικά με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη. Για  πρώτη φορά, κάθε ένα από τα βαζάκια σε αυτό το δίδυμο High Repair είναι refillable.

Είναι κατασκευασμένα από 20% και έως 40%  με ανακυκλωμένο γυαλί.  Και ο όγκος των κουτιών έχει τροποποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να διατηρείται μόνο η βασική συσκευασία.

ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ,

ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Ο μοναδικός συνδυασμός των Abeille Royale Honey Treatment Creams  με το Youth Watery Oil, το  Double R Renew, το Repair Advanced Serum  και το   Double R Eye Serum αποτελούν ένα θαυματουργό τελετουργικό, το οποίο συγκεντρώνει απεριόριστη δύναμη στην καρδιά των νεανικών δομών της επιδερμίδας. Χάρη στις αντιγηραντικές  ιδιότητες του καθενός από τα προϊόντα, αυτό το πρόγραμμα  των εμπειρογνωμόνων  Guerlain προσφέρει προηγμένη διόρθωση όλων των ορατών  σημαδιών γήρανσης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 

Το μέλι είναι ένα πλούσιο, ζωντανό προϊόν. Κάθε μέλι έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά δεν έχουν όλα διορθωτικές ιδιότητες. Για να επιλέξουν εκείνα με την  υψηλή διορθωτική δύναμη για το δέρμα, η έρευνα Guerlain έχει καθορίσει τρία ακριβή κριτήρια επιλογής: την αγνότητα του περιβάλλοντος, τον πλούτο της βιοποικιλότητας και το γενετικό προφίλ της μέλισσας.

Σε αυτή τη βάση, οι ερευνητές εντόπισαν τα πιο ισχυρά μέλια στην καρδιά των νησιών με σπάνια και παρθένα βιοποικιλότητα. Εκτός από το θρυλικό μέλι της μαύρης μέλισσας Ouessant και έναν αποκλειστικό γαλλικό βασιλικό πολτό, η επιστημονική έρευνα του Guerlain ανακάλυψε άλλα τρία πολύτιμα νέκταρ. Τα εξαιρετικά αυτά μέλια που προέρχονται από  στην Κορσική, την Ελλάδα και τη Φινλανδία, συλλέγονται από τους ειδικούς συνεργάτες μας και παράγονται με τη μέθοδο της μελισσοκομίας που είναι φιλική προς τις μέλισσες και το περιβάλλον. 

 

2

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ  OUESSANT  

Έξω από την ακτή της Βρετάνης,  το   νησί Ouessant,  που βρίσκεται υπό τη προστασία της  UNESCO,  είναι ένα οικοσύστημα που προστατεύεται από τη ρύπανση. Σε αυτό το καταφύγιο, ένα ενδημικό είδος - η μαύρη μέλισσα - παράγει ένα μέλι με εξαιρετικές ιδιότητες. Ο πλούτος του σε αμινο οξέα, η περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία και το υψηλό επίπεδο φρουκτόζης το καθιστούν ένα καθαρό ελιξίριο νεότητας.  Αυτό το μοναδικό είδος τίθεται υπό την προστασία του Brittany Black Bee Conservation association, το οποία εξασφαλίζει την ανάπτυξη και την προστασία του υπό την αιγίδα του Guerlain.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΛΙ ΚΟΡΣΙΚΗΣ 

Στην καρδιά ενός άγριου νησιού ευδοκιμεί το maquis  ένα χρυσαφένιο μέλι, το οποίο αντλεί το μοναδικότητά του από ένα φυσικό τοπίο πλούσιο από καστανιές, ρείκια και ελαιόδεντρα.   Αυτό το ισχυρό μέλι της μέλισσας της Κορσικής, συνδυάζει την παράδοση και την τεχνογνωσία.  Το αναντικατάστατο αυτό μέλι  διακρίνεται από την PDO  (προστατευόμενη ονομασία προέλευσης) και περιέχει μια φυτοχημική ποικιλομορφία που ξεχειλίζει  από   μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΕΛΙ ΙΚΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Φωλιασμένο στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας του  Αιγαίου, το νησί Ικαρία στην Ελλάδα είναι ένα από τις  πέντε "γαλάζιες ζώνες" που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως.  . Αυτή η γη με  τα μυστηριώδη μυστικά της μακροζωίας προσφέρει ένα  προστατευμένο ορεινό περιβάλλον για τις μέλισσες, οι οποίες παράγουν ένα μέλι απίστευτα πλούσιο σε μέταλλα.  Αυτό το πολύτιμο νέκταρ συλλέγεται εδώ και πάνω από 100 χρόνια χρησιμοποιώντας μια πανάρχαια τεχνική από την οικογένεια Καρίμαλη, η οποία διατηρεί την  εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος από γενιά σε γενιά.

ΙΣΧΥΡΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟ ÅLAND, ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στο αρχιπέλαγος Åland, στη μέση της Βαλτικής Θάλασσας, η έρευνα Guerlain έχει εντοπίσει ένα πρωτότυπο μέλι. Σε αυτή τη φυσική περιοχή που έχει χαρακτηριστεί UNESCO Biosphere Reserve, η ποικιλία των βιοτόπων είναι μοναδική και τα δάση Taiga φιλοξενούν μέλισσες προστατευμένες από κάθε επαφή. Ο Guerlain έχει συνάψει μια ιδιαίτερη συνεργασία εκεί με έναν νεαρό Γάλλο μελισσοκόμο. Το πάθος του, τον έχει   οδηγήσει σε ένα πλούσιο μέλι με εξαιρετικό πλούτο αμινοξέων.

0
Home