Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Η κοινή εμφάνιση χέρι με χέρι που τράβηξε τα βλέμματα στην Πάρο (Βίντεο)
Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης ταξίδεψαν στην Πάρο για να βρεθούν στο πλευρό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, οι οποίοι διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό pre-wedding πάρτι λίγο πριν από τον γάμο τους.
Το ζευγάρι έφτασε στο beach bar CRIOS, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ανάμεσα σε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον χώρο της τηλεόρασης, της επιχειρηματικότητας και της κοσμικής ζωής, απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό κλίμα της βραδιάς.
Διάβασε Επίσης: Φαίη Σκορδά: «Υποσχέθηκα ότι θα κλείσω την εκπομπή με...» - H συγκίνηση on air (Βίντεο)
Η εμφάνισή τους στην Πάρο ήρθε λίγες ώρες μετά το φινάλε της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο MEGA. Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής, ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης βρέθηκε έξω από το στούντιο για να την υποδεχθεί και στη συνέχεια αναχώρησαν μαζί για το νησί.
Το βίντεο εξασφαλίσαμε από το TLIFE