Thumbnail

10 διάσημοι με ουλές και οι ιστορίες πίσω από αυτές 10 διάσημοι με ουλές και οι ιστορίες πίσω από αυτές

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς ο Joaquin Phoenix απέκτησε το περιβόητο σημάδι ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη του; Ευκαιρία λοιπόν να μάθεις
Sean Bean, Seal, Ed Sheeran, Kylie Jenner, Jason Momoa, Sandra Bullock, Sharon Stone, Harrison Ford, Keanu Reeves, Joaquin Phoenix. Πέρα από τα πλούτη και τη φήμη, μοιράζονται ακόμη ένα κοινό. Και οι δέκα έχουν ένα σημάδι είτε στο πρόσωπο, είτε σε κάποιο σημείο του σώματος τους. Και αυτό το σημάδι, όσο εμφανές και αν είναι, από πίσω του "κρύβει" μια ιστορία.

Sean Bean  

Η ουλή στο μέτωπο είναι "δώρο" από τον Harrison Ford, ο οποίος τον χτύπησε κατά λάθος μ' έναν γάντζο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Patriot Games" το 1992. Αυτό πάντως πρέπει να πόνεσε! 

seanbean

Seal 

Παρά τις ευφάνταστες φήμες που κυκλοφορούν για το πώς απέκτησε τις ουλές στο πρόσωπό του ο διάσημος τραγουδιστής, η αλήθεια είναι κάπως "κοινότυπη". Ο άνθρωπος πάσχει από δερματικό ερυθηματώδη λύκο από τότε που ήταν παιδί. 

seal

Ed Sheeran 

Το ποτό δεν κάνει καλό στον Βρετανό καλλιτέχνη. Απόδειξη, η ουλή στο μάγουλο, για την οποία ηθικός αυτουργός είναι ο ίδιος, αφού κόπηκε με ένα ποτήρι όταν ήταν τύφλα στο μεθύσι. 

 

sheran

Kylie Jenner 

Η διάσημη τηλεπερσόνα, σλας ινφλουένσερ, σλας επιχειρηματίας, έχει ένα τεράστιο σημάδι στο πόδι, το οποίο απέκτησε όταν ήταν μόλις πέντε ετών και είχε τη φαεινή ιδέα να σκαρφαλώσει σε μια κολόνα. Θα έχει να το θυμάται. 

JENER

Jason Momoa  

Τι και αν έχει ένα σημάδι στο αριστερό φρύδι του; Ο διάσημος ηθοποιός είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, γοητευτικός. Βέβαια είναι αρκετά επεισοδιακός ο τρόπος που το απέκτησε, αφού ένας τύπος τού επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε ένα μπαρ. Ο ηθοποιός χρειάστηκε 140 ράμματα και ο δράστης καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση. 

jasonmomoa

Sandra Bullock 

Το μικρό σημάδι που έχει η διάσημη ηθοποιός στο άνω βλέφαρο του αριστερού της ματιού, το απέκτησε όταν χτύπησε το πρόσωπό της σ' έναν βράχο, πέφτοντας σε μια λίμνη ως παιδί. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: 10 διάσημοι γονείς που στηρίζουν τα gay παιδιά τους

sandra

Sharon Stone 

Παρά τους κακοήθεις που επιμένουν πως το σημάδι στον λαιμό της οφείλεται στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει η διάσημη ηθοποιός, η αλήθεια είναι πως το απέκτησε κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος ιππασίας όταν ήταν μικρή. Καθώς έτρεχε με το άλογο χτύπησε σε ένα τεντωμένο σχοινί και μεγαλώνοντας φροντίζει να το καλύπτει με μακιγιάζ για να μην φαίνεται. 

stone

Harrison Ford 

Το χαρακτηριστικό σημάδι στο πηγούνι το απέκτησε το 1964, οταν ο άσημος τότε Ford  συνειδητοποίησε ότι δεν είχε δέσει τη ζώνη του στο αυτοκίνητο. Στην προσπάθεια του να δεθεί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε μια κολόνα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πηγούνι του στο τιμόνι και στο παρμπρίζ. 

ford

Keanu Reeves  

Ο Reeves ως νέος και άμυαλος στα νιάτα του, επιχείρισε να κάνει με τη μοτοσυκλέτα του το λεγόμενο demon ride. Σε ελεύθερη μετάφραση, να οδηγήσει με σβηστά τα φώτα. Αυτό ήταν. Έπεσε στα βράχια και νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα με ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά. Του έμεινε ως ενθύμιο μια μεγάλη κάθετη ουλή από τον αφαλό μέχρι ψηλά στο στομάχι. 

KEANU

Joaquin Phoenix 

Το σημάδι ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη, είναι γνωστό ως χειλεοσχιστία και ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε με αυτό. Ο ίδιος σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του, το έχει αποκαλέσει ως "σημάδι από τον Θεό". 

phoenix

Με πληροφορίες από το reader.gr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home