Thumbnail

Meghan Markle: "Δεν κρίθηκε απαραίτητη" η παρουσία της στη βασιλική σύσκεψη Meghan Markle: "Δεν κρίθηκε απαραίτητη" η παρουσία της στη βασιλική σύσκεψη

Με λίγα λόγια... "έφαγε πόρτα" από το οικογενειακό συμβούλιο! Γιατί δεν συμμετείχε;
Η Meghan Markle απάντησε για το εμπάργκο από τη βασιλική σύσκεψη: «Δεν με απέκλεισε κανείς». Το συμβούλιο κράτησε συνολικά δύο ώρες και έγινε σε ήρεμους τόνους, ενώ η Ελισάβετ έδωσε εντολή να λυθούν τις επόμενες μέρες οι όποιες εκκρεμότητες από τους βοηθούς της.

Όλο το παρασκήνιο της βασιλικής συνάντησης.

harry

Μετά το οικογενειακό συμβούλιο της βασιλικής οικογένειας που έγινε στο Sandringham και μετά τις διαρροές από το παλάτι ότι η Meghan Markle αποκλείστηκε από αυτήν, ήρθε η απάντηση.

Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Meghan Markle που βρίσκεται στο Vancouver με τον γιο της Achie, ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου θα μπορούσε να ηχογραφηθεί. Ή επίσης ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να ακούει τον διάλογο, χωρίς την συναίνεση της βασίλισσας.

Η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε:

«Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η δούκισσα». Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Daily Mail ήταν σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του οικογενειακού συμβουλίου πιθανότατα μέσω WhatsApp.

Δεν θα υπάρξει άλλο οικογενειακό συμβούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, βασίλισσα, Κάρολος, William και Harry δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου, την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους του ζευγαριού.

Η συμφωνία που θα καταλήξουν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε ακόμη: Φίλοι Meghan Markle: "Στα δύσκολα φεύγει! Κατάφερε να πείσει τον Harry ν' αλλάξει πλευρά!"

harry

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Η οικογένεια έλυσε το πρόβλημα αυτό μόνη της όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και λέγοντας οικογένεια, εννοούμε τον Harry, τον William, τον Κάρολο και τη βασίλισσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογενειακή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έλαβαν διαβεβαιώσεις και κυρίως η βασίλισσα από τον εγγονό της, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, ότι δεν θα φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση την οικογένειά του και κυρίως τη μοναρχία.

Η βασίλισσα ωστόσο, είναι πολύ απογοητευμένη. Συμφώνησε λοιπόν σε μια μεταβατική περίοδο, έτσι ώστε οι Σάσεξ να σταματήσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους, αφού θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στον Καναδά.

Η απαγόρευση στη Meghan 

Ο Harry, ο William και ο Κάρολος έφυγαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Όσο για τη Meghan Markle που πολύ ήθελε να συμμετάσχει στο οικογενειακό συμβούλιο, «έφαγε πόρτα» μετά από εισήγηση των βασιλικών συμβούλων γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ασφαλές.

Όπως τόνιζαν πηγές από το παλάτι, κανείς δεν γνώριζε ποιος άλλος θα άκουγε από το Vancouver όπου βρίσκεται η Meghan. «Αυτή ήταν μια άκρως απόρρητη οικογενειακή συζήτηση και όχι μια ανοικτή διάσκεψη», είπαν χαρακτηριστικά.

harry

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θεωρεί ότι έχει κλείσει το θέμα καθώς γνωρίζει ότι ο Harry θα προσπαθήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς του από τα χρήματα που ο πατέρας του διαχειρίζεται. «Δεν θα έχει απεριόριστους πόρους. Ο Harry πρέπει να το ξέρει αυτό», τόνισε πηγή κοντά στον Κάρολο.

Η βασίλισσα έχει ζητήσει να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπορευματοποιηθεί ο τίτλος που κατέχουν η Meghan και ο Harry. «Κανείς δεν θέλει στο παλάτι να δει το όνομα των Σάσεξ ως μάρκα σε βούτυρο», τόνισαν.

Διάβασε ακόμη: Mε τις ευλογίες της βασίλισσας το Megxit 

harry

Θα τους πάρει τους τίτλους;

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές την ανακοίνωση της βασίλισσας, μπορεί κανείς να διακρίνει ότι τους αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα και όχι ως δούκα και δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό, μπορεί να δείχνει δυο πράγματα. Είτε ότι θα τους πάρει τους τίτλους που κατέχουν, είτε ότι ήθελε να είναι οικεία στην ανακοίνωση προς τον εγγονό της.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι η ανακοίνωση είχε έναν ασυνήθιστα προσωπικό τόνο και δείχνει τη μεγάλη της ανησυχία.

Διάβασε ακόμη: Πρίγκιπας William: "Δεν μπορώ να αγκαλιάζω πια τον αδερφό μου"

Πηγή

Home