Thumbnail

Μαριλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλη: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους (Φώτο) Μαριλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλη: Πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους (Φώτο)

Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαριλένα Ρουμελιώτη, καθώς πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο τους.

Μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στα social media, η ίδια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την επιστροφή τους στο σπίτι, συνοδεύοντάς το με λόγια γεμάτα συγκίνηση για τις πρώτες ημέρες ως γονείς. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Φύγαμε δύο και γυρίσαμε τρεις. 7 ημέρες γεμάτες αγωνία, συγκίνηση, αϋπνία, εξάντληση, τον πυρετό της Μαρ που μας φόβισε, αλλά και τη μεγαλύτερη αγάπη που έχουμε νιώσει ποτέ.

Χθες το βράδυ επιστρέψαμε σπίτι. Μαζί. Και αυτός είναι πλέον όλος μας ο κόσμος. 

Σας ευχαριστούμε για τα χιλιάδες μηνύματα, τις ευχές και την αγάπη που μας χαρίσατε αυτές τις μέρες.Δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ».

Διάβασε Επίσης: Μ. Ρουμελιώτη: «25 ώρες πάλεψα με όλη μου την ψυχή...» - Η συγκινητική ανάρτηση μετά τη γέννα (Φωτός)

Όπως αποκάλυψε η ίδια, οι πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού τους ήταν γεμάτες έντονα συναισθήματα, αγωνία αλλά και απέραντη ευτυχία, με το ζευγάρι να επιστρέφει πλέον στο σπίτι έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό του πρίγκιπα.

External ID
7de05d7e-9175-4051-9a29-81f6d8c93b19
Home