Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: «Πλησιάσαμε πολύ στο να μπούμε φυλακή με τον Κούλλη. Ένιωθα εγκληματίας» (Βίντεο) Ανδρέας Γεωργίου: «Πλησιάσαμε πολύ στο να μπούμε φυλακή με τον Κούλλη. Ένιωθα εγκληματίας» (Βίντεο)

Η σπάνια αποκάλυψη που έκανε
Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Sunday Night με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια δημιουργίας της δικής του παραγωγής και στη συνεργασία του με τον Κούλλη Νικολάου. Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως υπήρξε μια περίοδος στην οποία έφτασαν  πολύ κοντά στο να μπουν φυλακή λόγω ενός χρέους που είχαν. 

Διάβασε Επίσης: Ν. Ιωαννίδης: Η αναφορά στη μητέρα του που έχει «φύγει» από τη ζωή και η συγκίνηση του - «Της μιλούσα και έκλαιγε» (Βίντεο)

"Ήταν σίγουρο, όλο μας το περιβάλλον ότι θα καταλήξουμε στην φυλακή. Πλησιάσαμε αρκετά στο να μπούμε μέσα, μέχρι την πόρτα. Σε μια περίοδο που έπρεπε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας στο κράτος και τον κόσμο που δούλευε σε έμάς, επειδή δεν μας πλήρωναν τότε. Οπότε επιλέξαμε και οι δύο να πληρώνουμε τον κόσμο που δούλευε σε έμάς. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά είχαμε ένα τεράστιο χρέος στο κράτος. Αρχικά ντρεπόμουν όταν πήγαμε στο δικαστήριο. Ένιωθα εγκληματίας...", είπε ο ηθοποιός.

 

Διάβασε Επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το μοδάτο και χουχουλιάρικο παλτό που επιλέγει στις καθημερινές της εμφανίσεις

Home