Πίσω στο χρόνο ταξίδεψε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Αντρέας Γιόρτσιος ενημερώνοντας τους σε ανάρτησή του ότι ξεκίνησε την καριέρα του από το ΩΜΕΓΑ « ΩΜΕΓΑ Τηλεόραση. Θεσσαλονίκη 1996 Flashback στην εποχή της βάτας» έγραψε πριν λίγο διάστημα ο γνωστός δημοσιογράφος. Ο ίδιος επιστρέφει πίσω στα παλιά γνώριμα λημέρια του στην τηλεόραση του OMEGA Κύπρου για να παρουσιάσει ένα εβδομαδιαίο νυχτερινό σόου, ένα όνειρο όπως διευκρινίζεται μετά από δέκα χρόνια θα γίνει πραγματικότητα.
«Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με το @omegatvcy για την νέα τηλεοπτική περίοδο προγραμμάτων για ένα εβδομαδιαίο νυχτερινό show, ένα όνειρο που μετά από 10 χρόνια θα γίνει πραγματικότητα.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τιμητική πρόταση τον Ιωάννη Χάσικο, τον Γιώργο Τσαλακό και τη Γιώτα Κουρή γιατί πρώτα και πάνω από όλα με έκαναν να νιώθω ότι με θέλουν στην οικογένειά του ΟΜΕΓΑ. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις κάπου που το νιώθεις αυτό όσο επαγγελματίας κι αν είσαι. Επιτρέψτε μου να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Σωκράτη Χάσικο γιατί η υλοποίηση αυτού του ονείρου μου στο OMEGA ξεκίνησε από αυτόν όταν μου είπε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Σημειολογικά, το 1996 η τηλεοπτική μου καριέρα ξεκίνησε στην ΩΜΕΓΑ τηλεόραση στη Θεσσαλονίκη και 25 χρόνια μετά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου συνεχίζεται στο OMEGA.
.
Διάβασε επίσης:
Ανατροπή στο Survivor! Αυτή είναι η τελική δύαδα του τελικού! (Βίντεο)