Thumbnail

Άντρεα Καφά: Γιόρτασε 1 χρόνο έγγαμου βίου με τον πιο γλυκό τρόπο (Φωτός) Άντρεα Καφά: Γιόρτασε 1 χρόνο έγγαμου βίου με τον πιο γλυκό τρόπο (Φωτός)

Τα στιγμιότυπα από τη ζωή της ένα χρόνο πριν και φέτος
Στις 22 Μαρτίου του 2024 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Άντρεα Καφά τον αγαπημένο της, Αντρέα Πολυβίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγους μήνες μετά καλωσόρισε στη ζωή και τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Μάξιμο.

Διάβασε επίσης: Μαρία Κορτζιά: Σου δείχνει πώς να φορέσεις τη μίνι φούστα σου στις αρχές της άνοιξης

Χθες, 22 Μαρτίου η Άντρεα Καφά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα, δείχνοντας πόσο άλλαξε η ζωή της μέσα σε έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον πολιτικό της γάμο ενώ στη συνέχεια, μοιράστηκε μία selfie με τον σύζυγό της και τον γιο τους αγκαλιά.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

1

1

 

Διάβασε επίσης: Με αυτούς τους 4 τρόπους θα απαλλαχθείς οριστικά από το κοινωνικό άγχος

 

Πηγή φωτός

Home