Thumbnail

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τη Ρούλα Γεωργιάδου (Φωτό) Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για τη Ρούλα Γεωργιάδου (Φωτό)

Η εικόνα που δημοσίευσε μέσα από το ιατρικό κέντρο - «Και τα παιδιά να σου λένε "όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι"»
Η Ρούλα Γεωργιάδου το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. 

Η ίδια χωρίς να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της, ενώ παράλληλα δημοσίευσε μια φωτογραφία.

«Τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν.

Πολλοί από μας έχουν ζήσει την εμπειρία κάποιου χειρουργείου. Δεν θα ασχοληθώ με το είδος του περιστατικού. Θα ήθελα μόνο να μοιραστώ τις σκέψεις που το ζαλισμένο μυαλό κάνει εκείνα τα δευτερόλεπτα πριν περάσει από τη φθορά στην αφθαρσία. Σε κείνη τη γλυκιά λήθη.

Πρώτα η διαδρομή. Από το κρεβάτι στο trolley με την πεταλούδα στη φλέβα. Εσύ ανάσκελα με δύο γελαστά παιδιά νοσηλευτές να σε τσουλάνε σε διαδρόμους, ασανσέρ, υπόγεια, το trolley να τραντάσσεται σε κάθε εξωχή του πατώματος και τα παιδιά να σου λένε "όλα καλά θα πάνε μην φοβάσαι". Είναι η στιγμή που σου έρχεται να του πεις "αλλάζουμε;". Χαμογελάς και το παίζεις παιδί γενναίο.

Κατηφορίζουμε και οι τρεις πάντα με το troley σε ένα μεταλλικό διάδρομο και εκεί αρχίζεις να ανεβάζεις παλμούς. Πάντα ανάσκελα μπαίνεις σε ένα δωμάτιο λευκό. λευκά μηχανήματα, λευκό χειρουργικό τραπέζι και με το ένα, δύο, τρία από το trolley βρίσκεσαι ξάπλα στο ατσάλινο τραπέζι. Επιτέλους λίγο γαλάζιο. Είναι οι γιατροί, η προϊσταμένη, οι νοσηλευτές χειρουργείου.

Τα χέρια σου πια δεν είναι δικά σου. Περνάνε φάρμακα από την πεταλούδα, νοιώθεις τσιμπήματα στο άλλο χέρι και το νυστέρι αρχίζει να κόβει. Έχεις ακόμα τις αισθήσεις σου. Σου μιλάνε δυνατά λες και είσαι κουφή, να δουν αν ανταποκρίνεται. Ανασηκώνω λίγο το κεφάλι και βλέπω ένα σύρμα να μπαίνει στην αρτηρία μου. Νοιώθω μια παράξενη ζέστη μέσα στο κορμί μου. γυρνάω το κεφάλι στο πλάι και από πάνω μου γυρνάνε μηχανήματα και κάτι παράξενες πλάκες που φοβάσαι μην σου πλακώσουν τη μούρη.

Ήχοι από μέταλλα, από μόνιτορ, από τηλεοράσεις. Ξαφνικά βλέπεις την καρδιά σου για πρώτη φορά πως είναι από μέσα. Την βλέπεις να πάλλεται. Αρα είσαι ζωντανή. Βλέπεις τα συρματάκια να κόβουν βόλτες γύρω της. Φοβάσαι. Ναι φοβάσαι. Βλέπεις κάτι φωτισμένα αγγεία σαν χταπόδια. Οι γιατροί κάτι λένε " νάτο εδώ" α και άλλο ένα μικρό εδώ. Μιλάνε για τα σωθικά σου.

Συσκέπτονται και αποφασίζουν...προχωράνε και εκεί εσύ παίρνεις τη μεγάλη απόφαση. Ότι όταν βγεις από το παγωμένο εκείνο χειρουργείο, δεν θα αγχώνεσαι για τίποτα μικρό και ασήμαντο. Μόνο για την υγεία και τους ανθρώπους της οικογένειας σου, γιατί αυτοί μόνο σε περιμένουν αληθινά να γυρίσεις κοντά τους...», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Γεωργιάδου. 

Διάβασε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δες την παρακάτω ανάρτηση: 

Διάβασε ακόμη: Σοφία Χατζηπαντελή: Ήρθε στην Κύπρο, χόρεψε τη «Μηλιά» και ξεσήκωσε τον κόσμο (Βίντεο)

Home