Thumbnail

Ε. Καραγιώργη: Οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο και η αντίδραση της κόρης της στο νυφικό της - «Μου είπε ότι μοιάζω με…» (Βίντεο) Ε. Καραγιώργη: Οι λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο και η αντίδραση της κόρης της στο νυφικό της - «Μου είπε ότι μοιάζω με…» (Βίντεο)

Αποκάλυψε αν θα ήθελε να κάνει παιδί με τον μέλλοντα σύζυγό της
Η Ειρήνη Καραγιώργη βρέθηκε χθες καλεσμένη στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα και στην ενότητα του δημοσιογράφου Τάσου Ευαγγέλου.

Η γνωστή ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Χρήστο Κυπρή, τη σχέση τους και την αντίδραση των κοριτσιών της για το νυφικό.

"Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι, πλησιάζουμε. Από την αρχή λέγαμε για γάμο και συγκατοίκηση. Η μικρή μου δεν καταλαμβαίνει απόλυτα τι συμβαίνει αλλά ήρθαν να δοκιμάσουμε τούρτα, τα φορέματα τους θα είναι σαν πριγκίπισσες. Τις κόρες μου τις πήρα μαζί μου. Μου είχε πει δε θα με κάνει τίποτα πιο ευτυχισμένο από το να σε δω ντυμένη νυφούλα. Στην πρώτη πρόβα όταν επέλεξα το νυφικό ήταν μαζί οι κόρες μου και μου είπε ότι είμαι σαν πριγκίπισσα. Έχουμε έξι παιδιά αλλά μπορεί να γίνουν εφτά...", είπε η Ειρήνη Καραγιώργη.

Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καραγιώργη: Ετοιμάζεται για τον γάμο της – Πήγε για tasting τούρτας με τις κόρες της (Φώτο)

"Ο Χρήστος με βοήθησε να βρω εμένα. Δίπλα του ήμουν πάντα εαυτός μου. Η ψυχή του είναι απίστευτη. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Έχει απίστευτο χιούμορ, τον θαυμάζω. Τα παιδιά μου τον αγάπησαν από την πρώτη στιγμή...", κατέληξε λέγοντας η ηθοποιός.

 

Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καραγιώργη: Οι ξεχωριστές ευχές στον μέλλοντα σύζυγό της για τα γενέθλιά του (Φώτος)

Home