Ειρήνη Καραγιώργη για μέλλοντα σύζυγό της: «Ήταν μπερδεμένες οι καταστάσεις που θα μπορούσε...» (Βίντεο)
Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, και για τον αγαπημένο της, Χρήστο Κυπρή με τον οποίο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το φετινό καλοκαίρι.
Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καραγιώργη: Ετοιμάζεται για τον γάμο της – Πήγε για tasting τούρτας με τις κόρες της (Φώτο)
«Όταν ήρθε στη ζωή μου, ήταν πολύ μπερδεμένες οι καταστάσεις που θα μπορούσε να φύγει. Έμεινε και με στηρίζει μέχρι σήμερα. Είχα ενδοιασμούς αλλά ο Χρήστος ήταν εκεί και το πάλευε...», δήλωσε αρχικά η Ειρήνη Καραγιώργη.
Όσον αφορά τον γάμο τους, η ίδια αποκάλυψε πως: «Κοντεύει ο γάμος, καλοκαίρι... Πρέπει να τρέξω κάποια πράγματα γιατί ως συνήθως οι γυναίκες τα τρέχουμε αυτά, οπότε έχω το μεγαλύτερο βάρος. Τα παιδιά παίζουν πολύ βασικό ρόλο. Τους παίρνω μαζί μου, ήρθαν να δοκιμάσουμε το catering και στο νυφικό ήταν μαζί μου. Είναι εκεί σε όλη τη διαδικασία, γιατί θέλω να συμπεριλαμβάνονται. Νιώθω ότι είναι και δικός τους αυτός ο γάμος».
Δες το βίντεο:
Διάβασε επίσης: Ειρήνη Καραγιώργη: Οι ξεχωριστές ευχές στον μέλλοντα σύζυγό της για τα γενέθλιά του (Φώτος)