Έλενα Θεοδώρου: Δάκρυα συγκίνησης στο φινάλε της εκπομπής μαζί με την κόρη της αγκαλιά (Βίντεο)
Μετά από 7 χρόνια η ψυχαγωγική εκπομπή του OMEGA ολοκληρώνει τον κύκλο της με το σημερινό φινάλε να είναι άκρως συγκινητικό για την Έλενα Θεοδώρου, που υπήρξε μέλος της εκπομπής από την αρχή και παρουσιάστρια στη συνέχεια.
Διάβασε επίσης: Πυρκαγιά ορεινής Λεμεσού: Τα σημεία διαλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους (Φωτός)
Κατά τη διάρκεια του φινάλε, η Κύπρια παρουσιάστρια συγκινήθηκε καθώς «εισέβαλαν» στο πλατό η κόρη της, Νεφέλη που πήρε στην αγκαλιά της μαζί με την αδελφή της, Κατερίνα. Μάλιστα, οι συνεργάτες της θέλησαν να της χαρίσουν κι ένα κάδρο με φωτογραφία της για ενθύμιο από την εκπομπής.
Φυσικά, η Έλενα Θεοδώρου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και το τηλεοπτικό κανάλι OMEGA για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.
«Το ευχαριστώ πρώτα πάει στο τηλεοπτικό μας κοινό, ήσασταν οι συνιδοιπόροι μας σε αυτή τη διαδρομή… Η αγάπη σας, η παρουσία σας ήταν το κίνητρο και η ώθηση να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Σήμερα, ρίχνουμε αυλαία, αλλά όπως όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, έτσι και το ‘Έλα να δεις’. Με σεβασμό, με αγάπη, με ευγνωμοσύνη – χωρίς να χάνετε τίποτα από αυτά που ζήσαμε. Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είμαι περήφανη που τα καταφέραμε μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Omega, το τηλεοπτικό μου σπίτι», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.
Δες όλα όσα έγιναν στο φινάλε:
Διάβασε επίσης: Πυρκαγιά ορεινής Λεμεσού: Είσαι πυρόπληκτος; Δες πού μπορείς να φας και να μείνεις (Φωτός)