Thumbnail

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος...» - Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ (Φωτό) Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος...» - Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ (Φωτό)

Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα
Μία διαφορετική ανάρτηση θέλησε να κάνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μετά την είδηση ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια σε έλεγχο που της έγινε από αστυνομικούς τα ξημερώματα της Παρασκευής 12/12 διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το μηχανάκι της έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πάνω από το επιτρεπτό όριο για οδηγούς δικύκλων.

Διάβασε επίσης: Κάλια Ελευθερίου - Μαρία Πορφυρίου: Υιοθέτησαν τα πιο viral χειμερινά nail trends της σεζόν

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για διάστημα 2 μηνών, αλλά και την επιβολή προστίμου ύψους 350 ευρώ.

Μιας και η είδηση έγινε γνωστή, η Ελεονώρα Ζουγανέλη θέλησε να μιλήσει για το ζήτημα και να μοιραστεί τις σκέψεις της.

«Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και είναι καλύτερα να τα μάθετε από εμένα. Για ένα ποτήρι κρασί, δεν θα οδηγήσω το μηχανάκι μου για τις επόμενες 30 ημέρες. Ακόμα και 0,1 πάνω από το όριο είναι πάνω από το όριο. Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Να είστε καλά και να προσέχετε! Καλές γιορτές!», εξήγησε η τραγουδίστρια.

Δες την ανάρτησή της:

 

1

 

Διάβασε επίσης: 10 πιο προφανείς συνήθειες των ανθρώπων με χαμηλό IQ

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Home