Emily in Paris: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Μύκονο - Η γνωριμία της Lily Collins με τον... πελεκάνο (Βίντεο)
Συγκεκριμένα, η Lily Collins, η Ashley Park και ο Lucas Bravo βρίσκονται στη 2η ημέρα των γυρισμάτων που γίνονται σε διάφορα σημεία του νησιού.
Διάβασε επίσης: Το Emily in Paris πάει... Μύκονο - Το casting call για βοηθητικούς ηθοποιούς στο «νησί των ανέμων» (Βίντεο)
Όπως μεταφέρει το TLIFE που βρίσκεται εκεί, η παραγωγή φαίνεται να έχει επιλέξει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Μυκόνου, όπως οι Ανεμόμυλοι και τα λευκά σπίτια αλλά και κεντρικά σημεία της Χώρας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο νησί, η πρωταγωνίστρια Lily Collins είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον διάσημο...πελεκάνο του νησιού, τον Πέτρο.
Δες πλάνα από την ώρα των γυρισμάτων:
Διάβασε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών φορώντας Σίλια Κριθαριώτη