Φωκάς Ευαγγελινός για Eurovision 2026: Ξεκαθαρίζει αν θα εμφανιστεί στη σκηνή ο Akylas με χειλόφωνο (Βίντεο)
Ο έμπειρος σκηνοθέτης και χορογράφος αποκάλυψε αν ο Akylas πρόκεται να να ανέβει στη σκηνή με χειλώφωνο ή με μικρόφωνο.
«Είναι πραγματικά μια μαγική βραδιά γιατί ήταν μια μαγική διαδικασία. Όλο αυτό τον καιρό μετά την επιλογή από επιτροπή και κοινό του Ακύλα, έχουμε αντιληφθεί συγκλονιστικά… ο Ακύλας είναι ένα χαρισματικό πλάσμα που χαμογελάει και τον αγαπάς, αλλά πέρα από την εμφάνισή του είναι το ταλέντο του και η φωνή του. Έχουμε ετοιμάσει κάτι πάρα πολύ όμορφο, εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πλησιάζει ο καιρός, έχουμε στείλει τα πάντα, είμαστε πανέτοιμοι», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Διάβασε Επίσης: Eurovision 2026 - Akylas: Οι γνωστές Ελληνίδες ηθοποιοί που θα δούμε στο videoclip και στην εμφάνισή του (Βίντεο)
«Ο Ακύλας θα έχει χειλόφωνο. Το λέω καθαρά και ξάστερα. Θα έχει χειλόφωνο και όλες οι πρόβες γίναν με χειλόφωνο». Παράλληλα, περιγράφει το συναισθηματικό αποτύπωμα της εμφάνισης, σημειώνοντας πως «είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τρίλεπτο, που μέσα θα έχει και συγκίνηση, θα έχει και χιούμορ… χαρά, πάρτι, συγκινητική στιγμή και πολύ όμορφο φινάλε. Για τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο σκηνοθέτης δεν κρύβει τον θαυμασμό του: «Ο Ακύλας είναι τόσο στοχοπροσηλωμένος σε αυτό που κάνει… πέρα από τη συνεργασία είναι ένας άνθρωπος που έχω αγαπήσει πολύ. Όταν διαγωνίζεσαι, πας για την πρώτη θέση. Θέλω και θα ’ναι μεγάλη μου χαρά… να είναι στην πρώτη θέση», ανέφερε.
Διάβασε επίσης: Akylas: Η συγκίνηση και η τρυφερή αγκαλιά στη μητέρα του στην ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών (Βίντεο)
Τα νέα της Eurovision φέρνει κοντά σας το @stroma_cyprus
