Thumbnail

Γιώργος Λιάγκας: «Έχασα έναν φίλο, έναν δάσκαλο» - Συγκλονισμένος από την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη (Φωτό) Γιώργος Λιάγκας: «Έχασα έναν φίλο, έναν δάσκαλο» - Συγκλονισμένος από την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη (Φωτό)

«Δεν θα ξεχαστείς ποτέ...»
Μεγάλη θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο με την απώλεια του σπουδαίου Γιώργου Παπαδάκη, σήμερα Κυριακή 4 Ιανουαρίου μετά από βαρύ έμφραγμα.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρισκόταν στο Κολωνάκι όταν υπέστη το έμφραγμα. Οι ιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρουν, αφήνοντας τελικά την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Διάβασε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Το συγκινητικό αντίο του ΑΝΤ1 στον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή (Φωτό)

Ανάμεσα στα άτομα που πενθούν με την απώλεια του Γιώργου Παπαδάκη και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρετώντας με τα πιο εγκάρδια λόγια τον δημοσιογράφο.

«Καλό ταξίδι Γιώργο... Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος. Δεν υπάρχουν λόγια.
Η απώλεια είναι τεράστια για τη δημοσιογραφία, για την ελληνική τηλεόραση, για τον ΑΝΤ1. Για μένα όμως είναι κάτι πολύ πιο βαθύ και προσωπικό.

Έχασα έναν φίλο, έναν δάσκαλο, έναν άνθρωπο-παράδειγμα. Έναν επαγγελματία δουλευταρά, με αρχές, με ήθος, με ευθύνη απέναντι σε αυτό που έκανε και σε αυτούς που συνεργαζόταν μαζί του.

Ήταν σημείο αναφοράς για όλους μας. Μια σταθερά. Ένας άνθρωπος που μας έμαθε τι σημαίνει να αντέχεις, να στέκεσαι όρθιος, να σέβεσαι τη δουλειά και το κοινό. Είμαι συντετριμμένος. Καλό σου ταξίδι, Γιώργο. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», γράφει ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες την ανάρτησή του:

 

1

 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Home