Thumbnail

Γιώργος Παπαδάκης: Τέλος εποχής για το «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια (Βίντεο) Γιώργος Παπαδάκης: Τέλος εποχής για το «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια (Βίντεο)

Τα δάκρυα στο μεγάλο φινάλε – «Δε θα χαθούμε»
Ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στον ΑΝΤ1, μετά από 34 χρόνια.

Φανερά φορτισμένος ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας μερικά λόγια για αυτά τα 34 χρόνια που κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές του.

Διάβασε Επίσης: 5 φράσεις που δείχνουν ότι ένας πρώην σου θέλει να επιστρέψει στη ζωή σου

«Ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή, γιατί αυτή την οικογένεια θα την αποχωριστώ από την καθημερινότητά μου και θα αποχωριστώ και την καθημερινότητα μαζί σας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους συνεργάτες, στους φίλους, στα αδέρφια μου που με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με την υπερβολή μου, τις εμμονές μου, αλλά και την αγάπη μου και την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου απέναντί τους. Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1! Θοδωρή, ευχαριστώ, άξιε συνεχιστή του Μίνωα Κυριακού που με έσπρωξε να κάνω αυτό που ονειρευόμουν. Καλημέρα Ελλάδα, για τελευταία φορά! Δε θα χαθούμε, έχετε την αγάπη μου, την εκτίμησή μου, τον σεβασμό μου… Καλημέρα Ελλάδα».

Home