Thumbnail

Hovig: Ο γιος του σε ρόλο… μικρού εργολάβου! Hovig: Ο γιος του σε ρόλο… μικρού εργολάβου!

Με κράνος στο κεφάλι και εργαλεία στο χέρι κλέβει την παράσταση
Μια άκρως τρυφερή και παιχνιδιάρικη στιγμή μοιράστηκε ο Hovig μέσα από τα social media, με πρωταγωνιστή τον γιο του.

 Ο μικρός εμφανίζεται ντυμένος… εργολάβος, φορώντας κίτρινο κράνος με φακό και κρατώντας τα εργαλεία του, έτοιμος για «δουλειά».

Η αυθόρμητη φωτογραφία, τραβηγμένη στο σπίτι, δείχνει τον μικρό να απολαμβάνει το παιχνίδι του, ενώ στο βάθος διακρίνεται το μουσικό στοιχείο που δεν λείπει ποτέ από την οικογένεια. 

Διάβασε Επίσης: Hovig: «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Συγκινούμε, ό,τι κάνω το κάνω για τον Άρη μου...» (Bίντεο)

Μια καθημερινή οικογενειακή στιγμή που αποδεικνύει πως, πέρα από τη σκηνή, ο Hovig απολαμβάνει πάνω απ’ όλα τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του: αυτόν του μπαμπά.

s

Διάβασε Επίσης: Hovig: Η εξόρμηση στη φύση με τον γιο του και το τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα τους (Φώτο)

Home