Thumbnail

Χριστιάνα Αρτεμίου: Το on air τρολάρισμα στην Αγγελική Νικηφόρου για το... κοτέτσι της (Βίντεο) Χριστιάνα Αρτεμίου: Το on air τρολάρισμα στην Αγγελική Νικηφόρου για το... κοτέτσι της (Βίντεο)

Τα χιουμοριστικά posters που είδαμε στην εκπομπή «Πάμε Πάρεα»
Ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της εκπομπής «Όμορφης Μέρας» στο TikTok έγινε η αφορμή για να σχολιαστεί στην εκπομπή «Πάμε Παρέα», που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αρτεμίου.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικηφόρου μαζί με τον συνεργάτη της εκπομπής της, Ζαχαρία Πέτρου επισκέφθηκε το κοτέτσι που έχει στην αυλή του σπιτιού της για να πάρει τα φρέσκα αυγά της ημέρας αναρτώντας στη συνέχεια το βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Διάβασε επίσης: Χριστιάνα Αρτεμίου: Τα σπάνια πλάνα από την ηλικία των 21 ετών στην εκπομπή ''Κόκκινο Λεωφορείο'' (Βίντεο)

Το εν λόγω βίντεο εντόπισε η Χριστιάνα Αρτεμίου και θέλησε χθες το απόγευμα της Τετάρτης, 14 Ιανουαρίου να μιλήσει με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΡΙΚ για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, κάλεσε την Αγγελική Νικηφόρου στον αέρα του «Πάμε Παρέα» με την ίδια να εξηγεί πως: «Σιγά σιγά τα βγάζουμε στη φόρα. Είναι κοτέτσι δικό μου, δεν είναι της μαμάς μου. Η ιδέα είναι του συζύγου μου, αυτός πρέπει να πάρει τα credits. Είχαμε περισσότερες κότες, αλλά επειδή κυκλοφορούν αλεπούδες στην περιοχή, δυστυχώς χάσαμε μερικές. Ζω στην Αλάμπρα, αλλά τι να κάνουμε, έχουμε και αλεπούδες. Το κοτέτσι είναι στην άκρη του σπιτιού και είμαστε μια χαρά».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης η εκπομπή προέβαλε και κάποια posters που έδειχναν την Αγγελική Νικηφόρου να κρατάει τα αυγά από το κοτέτσι της με συγκεκριμένη αμφίεση.

Δες το βίντεο και όσα είπαν οι δύο παρουσιάστριες on air:

 

@omorfimera.rik @Zacharias Petrou 😂😂 #omorfimerarik #fyp #fyp @angeliki nikiforou ♬ The Chicken Song (Tchip Tchip) - The Dancing Chickens

 

 

Διάβασε επίσης: Αγγελική Νικηφόρου: Έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της - «Δεν του έδινα καν σημασία» (Βίντεο)

 

Πηγή κεντρικής φωτό 1 & 2

Home