Thumbnail

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Η όμορφη ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Ραφαήλ-Στυλιανό Σταύρου (Φωτός) Ιωάννα Λαμπροπούλου: Η όμορφη ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Ραφαήλ-Στυλιανό Σταύρου (Φωτός)

Με σπάνιο στιγμιότυπο από τη βάφτιση της κορούλας τους
Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2023 όταν η Ιωάννα Λαμπροπούλου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Ραφαήλ-Στυλιανό Σταύρου.

Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός είχε εντυπωσιάσει με την επιλογή του νυφικού της με τις μαύρες δαντελένιες λεπτομέρειες ενώ 2 χρόνια μετά τον γάμο της, στις 18 Απριλίου του 2025 υποδέχθηκε στη ζωή την κόρη τους, τη μικρή Λετίσια.

Διάβασε επίσης: Ιωάννα Λαμπροπούλου: Η γλυκιά στιγμή που μοιράστηκε με την 9 μηνών κόρη της και την γάτα της (Βίντεο)

Χθες, 18 Φεβρουαρίου του 2026 η Ιωάννα Λαμπροπούλου μοιράστηκε τρία στιγμιότυπα σε δημοσίευσή της στο Instagram, με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Ραφαήλ-Στυλιανό Σταύρου αναγράφοντας μόνο τον αριθμό ''3'' για τα χρόνια του έγγαμου βίου τους.

Μάλιστα, ανάμεσα στις φωτογραφίες είναι και μία σπάνια φωτογραφία τους από την ημέρα της βάφτισης της μικρής Λετίσιας.

Δες την ανάρτηση:

 

 

Διάβασε επίσης: Chiara Ferragni: Πόνταρε σε δημιουργία Vassia Kostara σε πρόσφατη εμφάνισή της

 

Πηγή φωτός

Home