Thumbnail

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν νιώθω καθόλου ερωτική και ελκυστική στην εγκυμοσύνη» (Βίντεο) Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν νιώθω καθόλου ερωτική και ελκυστική στην εγκυμοσύνη» (Βίντεο)

Η αναφορά που έκανε στον αέρα της εκπομπής της
Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε στην εκπομπή της σήμερα την Έλενα Χαραλαμπούδη.

Η viral μαμά των social media, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα για τη δική της οικογένεια, τα παιδιά και τον σύζυγό της. 

«Νομίζω ότι η σχέση με τον σύζυγο είναι από τα πιο σημαντικά. Το κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του. Πιστεύω, για μένα ήτανε προς το χειρότερο. Δεν είχα, δεν ήθελα να μ’ ακουμπάει. Δεν θέλεις όχι γιατί ξαφνικά τον σιχαίνεσαι. Έχεις ένα πλάσμα το οποίο εξαρτάται 100% από σένα. Και συνδέσου… η σύνδεση δηλαδή αυτή, δεν μπορεί να διακοπεί, δεν τη διακόπτει τίποτα. Και εκεί ο άντρας πρέπει να είναι εντελώς βράχος και να την πάρει τη γυναίκα από το χέρι και να της πει: “Άκου να σου πω, έλα εδώ, θα πάμε για ένα ποτό οι δυο μας”. Να την πάρει από το χέρι, με το ζόρι, ακόμα και αν του πει εκατό φόρες όχι», είπε αρχικά η Έλενα Χαραλαμπούδη.

Διάβασε Επίσης: Ήβη Αδάμου: Φόρεσε το πιο viral πανωφόρι του χειμώνα με τον πιο chic τρόπο

Με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Εγώ προσωπικά θα μιλήσω για τη δική μου εμπειρία. Εγώ, ας πούμε, δεν νιώθω καθόλου ερωτική και ελκυστική την περίοδο της εγκυμοσύνης. Κατάλαβες; Και είναι πολλές γυναίκες. Κάποιες άλλες ναι, νιώθουν τέλεια. Εγώ σου λέω πώς νιώθω». 

 

 

 

 

Διάβασε Επίσης: Κατερίνα Βρανά: Το ζωντανό παράδειγμα πως η ζωή συνεχίζεται ό,τι και αν σου συμβεί

Home