Thumbnail

Κώστας Δόξας κατά Μαρίας Δεληθανάση: «Μπαινόβγαινα 14 μήνες σε ψυχιατρείο» Κώστας Δόξας κατά Μαρίας Δεληθανάση: «Μπαινόβγαινα 14 μήνες σε ψυχιατρείο»

Όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Ο Κώστας Δόξας φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, θέλοντας να τοποθετηθεί για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας μετά από τη μήνυση της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως έχει δεχθεί ξύλο από τη Μαρία Δεληθανάση, τους 14 μήνες που μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο αλλά και την έκκληση που κάνει στη δικαιοσύνη.

Διάβασε επίσης: Κώστας Δόξας: «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Να προσέχει...» (Bίντεο)

«Συμπλοκή υπήρξε σαφώς, ήμουν αμυνόμενος. Όταν τρως ξύλο πρέπει να αμυνθείς. Ακόμα και τώρα φέρω τραύματα από τη συμπλοκή. Το κεφάλι μου έχει ουλή από στυλό, δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο, δεν έχω χτυπήσει κουνούπι. Με χειριζόταν αυτή η γυναίκα, μιλάμε για χειρισμό που ήταν ό,τι πιο άθλιο υπάρχει. Πέντε χρόνια περίμενα δικαίωση. Όχι σπίλωση, η βία που έχω υποστεί είναι τρομακτική, έχω φάει ξύλο και δεν τολμάω να το πω επειδή είμαι άντρας», ανέφερε ο Κώστας Δόξας.

«Πήγα σε δημόσιο ψυχιατρείο γιατί στα δικόχαρτά τους έλεγαν ότι έχω διπολικό σύνδρομο και ναρκισσιστές τάσεις, διάφορα τέτοια. Πήγα στο Αιγινήτειο, ζήτησα να δω τον διευθυντή, τον περίμενα και του είπα “θέλω να δω αν είμαι τρελός”. Μου είπε “Και μόνο που με ρωτάς κάτι τέτοιο, δεν είσαι, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω αυτό το χαρτί, θα πρέπει να είσαι εδώ”», δήλωσε σε άλλο σημείο ο τραγουδιστής.

«Ήμουν 14 μήνες στο Αιγινίτειο πήγαινα κάθε δύο εβδομάδες, έχω κάνει ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα, μαγνητικές εγκεφάλου, αιματολογικές, ερωτηματολόγια 700 θέσεων, έχω δει κοινωνικούς λειτουργούς, νευρολόγους, έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις. Πήγαινα στα Επείγοντα, με εξέταζαν ψυχίατροι, στο τέλος τον ευχαρίστησα και πήρα το χαρτί. Πέρασα τη διαδικασία, δεν είμαι τρελός. Μου λέει και εκείνος “δεν είσαι τρελός, λυπημένος είσαι”. Με αυτό που περνάω και αυτό που περνάει το παιδί μου», εξήγησε ο Κώστας Δόξας.

Μάλιστα, προς το τέλος της συνέντευξης ο τραγουδιστής ανέφερε: «Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Κάνω έκκληση αυτή τη στιγμή στην εισαγγελεία ανηλίκων Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή να κάνει κάτι. Έχουμε πάει και δεν κάνουν τίποτα. Να τα δουν και να τα κρίνουν. Μιλάω σαν πατέρας σε πατέρας, το παιδί μου ουρλιάζει “δεν μπορώ να αναπνεύσω” και μου το στέλνει σε βίντεο. Είναι περίεργο αυτό που ζω».

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα υπεράσπισης, επιβάλλοντας την ποινή τριών ετών φυλάκισης με αναστολή και αποφάσισε την έκτιση τεσσάρων μηνών, με ανασταλτικό όμως αποτέλεσμα στην έφεση. Όσον αφορά την πορεία του Κώστα Δόξα στο J2US, το κανάλι OPEN ανακοίνωσε την απόφασή του.

 

Διάβασε επίσης: Κώστας Δόξας: Η πρώτη αντίδραση και τα λόγια του μετά την καταδικαστική απόφαση για ενδοοικογενειακή βία (Βίντεο)

Home