Thumbnail

Κρίστη Αγαπίου: Ποζάρει στον καθρέφτη στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της- «Ακόμα όρθια και δυνατή» (Φώτο) Κρίστη Αγαπίου: Ποζάρει στον καθρέφτη στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της- «Ακόμα όρθια και δυνατή» (Φώτο)

Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του τρίτου παιδιού της
Σε μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Κρίστη Αγαπίου, καθώς διανύει την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και μετρά πλέον αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία τρυφερή φωτογραφία, ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγες μόλις ημέρες πριν τον τοκετό. «Ακόμα όρθια και δυνατή. Περιμένουμε υπομονετικά», έγραψε η διατροφολόγος.

Διάβασε Επίσης: Έγκυος η Κρίστη Αγαπίου: Ο γλυκός τρόπος που ανακοίνωσε την 3η εγκυμοσύνη της (Φωτός)

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και όλα δείχνουν πως το νέο μέλος της οικογένειας θα κάνει την εμφάνισή του πολύ σύντομα. Η Κρίστη Αγαπίου ζει την απόλυτη ευτυχία, ετοιμάζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τη μεγάλη στιγμή.

s

Διάβασε Επίσης: Κρίστη Αγαπίου: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στην 3η της εγκυμοσύνη (Φωτό)

Home