Thumbnail

Μαλέσκου στην πρώτη συνάντηση on air με τον Λιάγκα: «Θα με αγαπήσεις, πού θα πάει» (Βίντεο) Μαλέσκου στην πρώτη συνάντηση on air με τον Λιάγκα: «Θα με αγαπήσεις, πού θα πάει» (Βίντεο)

Η ατάκα του παρουσιαστή στην Ιωάννα Μαλέσκου
Την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση είχαν σήμερα, Παρασκευή 6 Ιουνίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή του πρώτου, «Το Πρωινό».

Η παρουσιάστρια αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα της και στο πώς αντιμετωπίζει τον εαυ΄το της, λέγοντας πως: «Έχω θέμα με την εικόνα μου. Θέλω να νιώθω και να δείχνω καλά, να αισθάνομαι ότι ακόμα και φαρδιά ρούχα να φοράω, να μου αρέσω. Έχω περάσει περίοδο που δεν μου άρεσα. Όταν ήμουν φοιτήτρια. Ήμουν καλή αλλά είχα πάντα στο μυαλό μου τα περιθώρια βελτίωσης. Το πιο ωραίο πράγμα πάνω μου θεωρώ ότι είναι ο τρόπος που κοιτάζω τους ανθρώπους που θέλω. Το βλέμμα μου όταν θέλω να κοιτάξω κάποιον στα μάτια».

Διάβασε επίσης: Άννα Βίσση: Με ανανεωμένο hair look η τραγουδίστρια - Υιοθέτησε το trendy haircut της σεζόν

«Θα με αγαπήσεις πού θα πάει...» δήλωσε στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντάει: «Σ’ αγαπάω ρε Ιωάννα, έχεις λάθος για εμένα».

«Δεν με αγαπάς μωρέ Γιώργο τώρα! Έχω πονέσει για πράγματα που έχω ακούσει, έχω ενοχληθεί και στεναχωρηθεί. Δεν νομίζω ότι για όλα ευθύνομαι εγώ. Δεν προσπαθούσα ποτέ να μιλήσω διαφορετικά. Κρύβω πολλές πτυχές μέσα μου που δεν τις έχω βγάλει ακόμα. Θα μου βγει πιο λαϊκά σε μια παρέα και γνωριζόμαστε καλύτερα αλλά πάλι τις ίδιες λέξεις χρησιμοποιώ. Αν με γνωρίσεις θα καταλάβεις ότι “έτσι είναι”» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Δες όλη τη συνέντευξη πιο κάτω:

 

 

Διάβασε επίσης: 5 ζώδια που θα ανακαλύψουν την πραγματική τους αξία τον Ιούνιο

 

Πηγή κεντρικής φωτό

Home