Μαριλένη Σταύρου: «Ήμασταν 4 μήνες μαζί όταν έμεινα έγκυος» - Η ατάκα του συζύγου της πριν τον γάμο (Βίντεο)
Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας, ανάμεσα σε άλλα, ότι το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Πέτρο Σολωμού ήρθε στη ζωή στους πρώτους 4 μήνες της σχέσης τους.
Διάβασε επίσης: Μαριλένη Σταύρου: «Προσπαθούσα να αλλάξω για χρόνια την εικόνα μου, τώρα...» (Βίντεο)
«Όταν τον γνώρισα πρώτη φορά, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα ήμασταν μαζί. Για μένα ήταν απότομο, εκείνος λέει ότι μου έδειχνε πολλά σημάδια. Πρώτα ήρθε το παιδί και μετά ο γάμος. Όντας έγκυος στον Ορφέα, θα έχουμε ένα παιδί μαζί είπαμε να πάμε να δοκιμάσουμε το μεταξύ μας. Ήμασταν 4 μήνες μαζί όταν έμεινα έγκυος, με το που ξεκινήσαμε να ήμαστε μαζί. Ήταν ένα ρίσκο», ανέφερε αρχικά η Μαριλένη Σταύρου με τον δημοσιογράφο να εκπλήσσεται με την αποκάλυψή της.
Παράλληλα, η αγαπητή ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Όταν παντρευτήκαμε ήταν ήδη 2-2.5 ετών ο Ορφέας και μου λέει ο Πέτρος ''Είσαι σίγουρη; Θέλεις με; Να παντρευτούμε;''. Ο Πέτρος είναι 9 χρόνια μεγαλύτερος, είχε ακόμη έναν γάμο στην πλάτη του. Ήταν πολύ διαφορετικό στα 35 του από ότι για εμένα στα 26 μου».
Μάλιστα, η Μαριλένη Σταύρου αποκάλυψε ότι δεν περίμενε να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο μιας και της το είχαν αποκλείσει οι γιατροί.
«Έπαθα σοκ γιατί λόγω κάποιων ορμονικών διαταραχών που έχω, όλοι οι γυναικολόγοι μου έλεγαν ότι δεν θα μπορώ να μείνω έγκυος φυσιολογικά οπότε θα πρέπει να ακολουθήσεις μία διαδικασία να πάρεις ωάρια να τα καταψύξεις...», δήλωσε η Κύπρια ηθοποιός.
Δες όσα αποκάλυψε:
Διάβασε επίσης: Μαριλένη Σταύρου: Το ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της (Φώτος)