Thumbnail

Μιχάλης Κουινέλης: «Θεωρώ παλικαριά της Ήβης το ότι μείναμε στην Αλεξανδρούπολη. Eίναι μαχήτρια» (Βίντεο) Μιχάλης Κουινέλης: «Θεωρώ παλικαριά της Ήβης το ότι μείναμε στην Αλεξανδρούπολη. Eίναι μαχήτρια» (Βίντεο)

Η τρυφερή αναφορά στην κόρη του - «Έχω γράψει από τώρα βίντεο που της λέω»
Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2NightShow.

 Ο γνωστός ράπερ των Stavento, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή αλλά και την καθημερινότητα του στην Αλεξανδρούπολη μαζί με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους.

«Η κόρη μου έγινε 7 χρονών πριν λίγες ημέρες. Έχω γράψει από τώρα βίντεο που της λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω να ανεβεί σε μηχανάκι, το έχει δεχτεί, ελπίζω να το θυμάται. Δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσω τη στιγμή που θα έρθει κάποιος νεαρός να την πάρει από το σπίτι. Μεγαλώνοντας, βλέπω ότι κάποια πράγματα αλλάζουν μέσα μου, δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες», είπε  αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης.

Διάβασε επίσης: Hair tips: Η διάρκεια που πρέπει να αφήνεις τη μάσκα μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας σου

«Θεωρώ παλικαριά της Ήβης το ότι μπήκε στη διαδικασία να μείνουμε στην Αλεξανδρούπολη αλλά νιώθω ότι της κάνει καλό κι εκείνης. Αν ζούσαμε στην Αθήνα, θα χανόμασταν σε ανούσια πάρτι και συζητήσεις των celebrities χωρίς νόημα, δεν θα κάναμε κάτι ουσιαστικό. Στα εύκολα όμως δεν είναι κανένας νικητής, ο νικητής είναι στα δύσκολα και η Ήβη είναι μαχήτρια», είπε ο ίδιος.

 

 

Διάβασε επίσης: 3 ζώδια που θα ζήσουν ουσιαστική εσωτερική αλλαγή το επόμενο διάστημα

Home