Thumbnail

Μόλις παντρεύτηκε ο Φειδίας Παναγιώτου & η Στυλιάνα Αβερκίου - Η εντυπωσιακή έξοδος από την εκκλησία Μόλις παντρεύτηκε ο Φειδίας Παναγιώτου & η Στυλιάνα Αβερκίου - Η εντυπωσιακή έξοδος από την εκκλησία

Άνοιξαν σαμπάνιες στο προαύλιο - Η παραμυθένια άμαξα που τους περίμενε
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στη Λεμεσό , με την παραμυθένια διακόσμηση να κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Λουλούδια, κομψές λεπτομέρειες και ρομαντική ατμόσφαιρα συνέθεσαν ένα ονειρικό σκηνικό που ενθουσίασε τους καλεσμένους.

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αυτή την ξεχωριστή στιγμή, αγαπημέμους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς που χαίρονται με την ευτυχία τους. Το νυφικό της Στυλιάνας Αβερκίου ήταν εντυπωσιακό και θύμιζε πριγκίπισσα από ταινίες.

Διάβασε Επίσης: Φειδίας Παναγιώτου: Η συγκινητική στιγμή με τον πατέρα του στα αλλάματα του (Βίντεο)

Έξω από την εκκλησία βρισκόταν μια εντυπωσιακή άμαξα ενώ το ζευγάρι θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, άνοιξε σαμπάνια. Η στιγμή που έκαναν την έξοδο τουζ από την εκκλησία ήταν βαθιά συγκινητική, γεμάτη χαμόγελα, δάκρυα χαράς και μια αίσθηση μοναδικής ευτυχίας που πλημμύρισε όλους τους παρευρισκόμενους.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το MyLife:

Η

Η

Η

Η

v

Η

γ

Πηγή φώτο:@weddingcarscy

 

Διάβασε Επίσης: Στυλιάνα - Φειδίας: Σήμερα γάμος γίνεται! - Αυτές είναι οι κομψές βέρες που θα φορέσουν (Φώτος)

Home