Thumbnail

Νικόλας Ιωαννίδης: Tι ζήτησε από τηλεοπτικό σταθμό και δεν του απάντησαν ξανά; (Βίντεο) Νικόλας Ιωαννίδης: Tι ζήτησε από τηλεοπτικό σταθμό και δεν του απάντησαν ξανά; (Βίντεο)

Ο πάντα αυθόρμητος και αφοπλιστικός στυλίστας/influencer λέει στην Κάλια Ελευθερίου για τον ψυχολόγο που τον βοήθησε να αποδεχθεί πως είναι οk να είσαι μόνος, ενώ παραδέχεται πως την τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση την έκανε καθαρά για τα χρήματα
Ο Νικόλας Ιωαννίδης είναι σκέτη απόλαυση σε κάθε του συνέντευξη. Ειλικρινής και αυθόρμητος, μιλά αφιλτράριστα και δε διστάζει να αποκαλύψει πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην 3η καραντίνα που δεν άντεξε και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο, αφού όπως είπε στην εκπομπή "Mylife" της DigitalTV: "Πόσο να αντέξει ένα πλάσμα μόνο του με ένα δαιμονισμένο κάττο. Ευτυχώς που μπήκαν οι ψυχολόγοι στο ΓεΣΥ. Δώστε στον κόσμο ψυχολόγους"!

Η Κάλια με τον Νικόλα γνωρίζονται πολλά χρόνια, εξ ου και μεταξύ τους υπάρχει μια όμορφη οικειότητα. Αυτό είναι εμφανές από το πρώτο κιόλας λεπτό, αφού στην ερώτηση της παρουσιάστριας της Digital TV σχετικά με το τι κάνει, εκείνος απάντησε "Υπομονή, καριέρα και εντύπωση". 

Άλλωστε, ήταν σαν να μην υπήρχε κάμερα να καταγράφει τη συνομιλία τους. Έδιναν και οι δυο την εντύπωση πως βρίσκονταν έξω για καφέ και αντάλλασσαν τα νέα τους. Για την ακρίβεια όμως, η Κάλια βρισκόταν στο στούντιο της Digital TV  και ο Νικόλας στην κουζίνα της δουλειάς του, αφού όπως είπε:  "Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε όλοι, εγώ απoφάσισα να συνεχίσω να τρώω". 

Παρά τον αυτοσαρκασμό του, ο Νικόλας μίλησε για το δύσκολο διάστημα της 3ης καραντίνας, που απευθύνθηκε σε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει να διαχειριστεί όσα τον απασχολούσαν, με τον ίδιο να τονίζει: "Ευτυχώς, πάντα βρίσκω έναν τρόπο να ανεβαίνω ψυχολογικά". 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Σκάρλετ Γιόχανσον: H Ρωσίδα σωσίας της που κάνει θραύση στο TikTok (Βίντεο)   

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο τηλεόραση, καθώς και την τελευταία του δουλειά στο Sigma, με την ονομασία "Τρεις λαλούν", που την έκανε καθαρά για οικονομικούς λόγους, χαρακτηρίζοντας την ως αποτυχία. Παραδέχθηκε πως του λείπει η τηλεόραση, παρόλο που απέδειξε πως μπορεί και χωρίς αυτήν, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που είχε για μια καθημερινή εκπομπή. "Σκέφτηκα και τους ζήτησα ένα χρόνο συμβόλαιο, ακόμη και αν κοπεί η εκπομπή. Γιατί είμαι 42 χρονών και δεν μπορούσα να έμενα άνεργος. Δεν μου απάντησαν ξανά το τηλέφωνο". 

Ο Νικόλας που πρόσφατα είχε τα γενέθλια του, μίλησε και για τον χρόνο και πώς βιώνει που μεγαλώνει. "Νιώθω ωραία στα 42 μου. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με τον θάνατο σε σημείο αηδίας. Μεγαλώνω που μεγαλώνω, οπότε ζω την κάθε χρονιά όπως πρέπει. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό θα αλλάξει στα 60 μου, που θα πρέπει να με γηροκομήσει ο κουμπάρος μου". 

Στην ερώτηση της Κάλιας, "Δεν νιώθεις ότι θα βρεις έναν άνθρωπο να είναι δίπλα σου στα γεράματα", ο Νικόλας απάντησε με αυθορμητισμό, λέγοντας της "Που θα βρεις εσύ κάποιον, βρες μου και εμένα", με την παρουσιάστρια να προβαίνει επίσης σε αποκαλύψεις και να παραδέχεται πως δεν είναι μόνη. 

Δες τα όσα έγιναν σήμερα στην εκπομπή Mylife στο βίντεο που ακολουθεί 

 

Διάβασε ακόμη: Παρασκευή Κερασιώτη: «Κάνω τη σερβιτόρα γιατί δεν είμαστε όλοι πλούσιοι!» (Βίντεο) 

Την εκπομπή «My Life» μπορείς να παρακολουθείς στη DigitalTv,  καθημερινά από τις 14.00 μέχρι τις 16:00 Σημείωσε πως το application της DigitalTv προσφέρεται τόσο για λογισμικά android, όσο και για λογισμικά iOS   

 

 

 

 

 

 

Home