Thumbnail

Πέγκυ Ζήνα: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι « Σου τ' ορκίζομαι» (Βίντεο) Πέγκυ Ζήνα: Η ιστορία πίσω από το τραγούδι « Σου τ' ορκίζομαι» (Βίντεο)

Όσα είπε αποκλειστικά στον ΚΛΙΚ FM
Μια μοναδική συναυλία έδωσε χθες στο Λατομείο Πυργών η Πέγκυ Ζήνα.

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό της Κύπρου με την εμφάνιση της και μας χάρισε μια μοναδική στιγμή με αγαπημένα τραγούδια.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του KΛΙΚ FM και στον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη, κάνοντας μια αποκάλυψη.

 

Διάβασε Επίσης: Εβελίνα Σκίτσκο: Ποντάρει σε αυτό το μοδάτο στιλ παπουτσιών για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις της

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σου τ’ορκίζομαι» που όπως αποκάλυψε, «στην αρχή το τραγούδι ήταν τσιφτετέλι και όταν μπήκα στο στούντιο για να το πω, μου είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για έλα έξω να παίξω πιάνο και εσύ να τραγουδάς. Όταν το τραγούδησα γυρνάει και μου λέει ”δε μας πάνε πολύ εμάς τα τσιφτετέλια”», είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας ήταν ο KΛΙΚ FM

Διάβασε Επίσης: 2 ζώδια που θα δοκιμαστούν το Σαββατοκύριακο

Home