Thumbnail

Πέγκυ Ζήνα: Μιμήθηκε την Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω» (Βίντεο) Πέγκυ Ζήνα: Μιμήθηκε την Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω» (Βίντεο)

Έγινε viral η τραγουδίστρια
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα TikTok της Πέγκυς Ζήνα, στο οποίο εμφανίζεται ως Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και ερμηνεύει το τραγούδι «Ματώνω».

 Η γνωστή τραγουδίστρια αναβίωσε την εμβληματική σκηνή της αγαπημένης ηρωίδας της θρυλικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας τη δική της πινελιά μέσα από το καμαρίνι της.

Διάβασε Επίσης: Ν. Ιωαννίδης: Η αναφορά στη μητέρα του που έχει «φύγει» από τη ζωή και η συγκίνηση του - «Της μιλούσα και έκλαιγε» (Βίντεο)

Φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά με πολλούς να την αποθεώνουν. Το σχετικό βίντεο ανέβασε η make-up artist της Πέγκυ Ζήνα.

 

 

@eirini_kotsaki_pro_mua ΟΤΑν η Πέγκυ Ζήνα τραγουδάει Αμαλία 😂😂😂😂 @• Peggy Zina • #foruyou #tik_tok_ #peggyzina @Athens_House_Evi_Lepenioti @peggyzina_official ♬ original sound - greek_ataka

 

 

Διάβασε Επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το μοδάτο και χουχουλιάρικο παλτό που επιλέγει στις καθημερινές της εμφανίσεις

Home