Thumbnail

Προκόπης Αγαθοκλέους: «Λύγισε» on air – «Σήμερα χάσαμε έναν φίλο» (Bίντεο) Προκόπης Αγαθοκλέους: «Λύγισε» on air – «Σήμερα χάσαμε έναν φίλο» (Bίντεο)

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού
Ο Προκόπης Αγαθοκλέους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με αφορμή του αποψινού φινάλε της ιστορικής σειράς «Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάντο του γνωστού ηθοποιού Σπύρου Σταυρινίδη.

Διάβασε Επίσης: Κωνστάντια: Αποκάλυψε ποιο πρόσωπο της Κύπρου πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των περιοδικών (Βίντεο)

«Συγκινούμαι πολύ… Συγγνώμη. Σήμερα χάσαμε έναν καλό φίλο, έναν πρωτεργάτη του θεάτρου στην Κύπρο, τον Σπύρο Σταυρινίδη… Ο Θεός να τον αναπαύσει. Να του στείλω την αγάπη μου από εδω… Συγγνώμη Κώστα μου» ανέφερε.

 

Διάβασε Επίσης: Kατερίνα Βάσου: Ο λόγος που επιλέγει να ταξιδεύει με παρέα και όχι solo (Βίντεο)

Home