Thumbnail

Σταυρής Γεωργίου: Η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά του και το επάγγελμα που θα έκανε εάν δεν ήταν σεφ Σταυρής Γεωργίου: Η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά του και το επάγγελμα που θα έκανε εάν δεν ήταν σεφ

«Αυτή την εμπειρία δε θα τη ξεχάσω ποτέ»
Μια συνέντευξη εφ ' όλης της ύλης στην Avant Garde και τη δημοσιοράφο Μαρία Πρατσή παραχώσε ο νεαρός Κύπριος σεφ.

Ο Σταυρής Γεωργίου μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύτηκε ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του και για ποια από όλες τις μαγειρικές εμπειρίες του είναι περισσότερο περήφανος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον Οκτώβριο προγραμμάτισε το πιο σημαντικό σου ραντεβού

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά σου μέχρι σήμερα;

Το πιο δύσκολο κομμάτι που είχα να διαχειριστώ μέχρι στιγμής ήταν το μεταβατικό στάδιο βγαίνοντας από το MasterChef που λόγω covid όλα τα εστιατορια ήταν κλειστά.

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό βήμα σου;

Κάθε βήμα που κάνω είναι εξίσου σημαντικό. Το επόμενο βήμα και προτεραιότητα για εμένα τώρα είναι το opening του νέου εστιατορίου.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι παίζεις ντραμς. Aν δεν ήσουν σεφ λοιπόν, θα είχες ασχοληθεί με τη μουσική να φανταστώ; 

Η αλήθεια είναι πως τα ντραμς τα έχω ξεχάσει τον τελευταίο καιρό, είναι περισσότερο διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι μου (γέλια). Ίσως να είχα ασχοληθεί με την αθλητικογραφία σαν μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Για ποια από όλες τις μαγειρικές εμπειρίες σου είσαι περισσότερο περήφανος; 

Η εμπειρία που δε θα ξεχάσω ποτέ και είμαι περήφανος για αυτήν, είναι όταν δούλεψα  σε εστιατόριο που ήταν βραβευμένο με δύο Michelin. Και φυσικά η δημιουργία της δικής μου ομάδας.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

Πηγή φώτο, credits: vattisd

Home