Thumbnail

Συγκινεί ο Τραϊανός Δέλλας για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Σήμερα θα γιορτάζαμε 16 χρόνια γάμου. Θα μας γιορτάζω κάθε χρόνο» (Βίντεο) Συγκινεί ο Τραϊανός Δέλλας για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Σήμερα θα γιορτάζαμε 16 χρόνια γάμου. Θα μας γιορτάζω κάθε χρόνο» (Βίντεο)

Η νέα συγκλονιστική ανάρτηση του
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε συγκινήσει βαθιά με τον επικήδειο λόγο του στην κηδεία της συζύγου του, Γωγώς Μαστροκώστα, επέλεξε σήμερα με αφορμή τα 16 χρόνια από τον γάμο τους που θα συμπληρώνονταν να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση που «ραγίζει καρδιές».  Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο από την ημέρα του γάμου τους, συνοδεύοντάς το με λόγια βαθιάς συγκίνησης. 

Διάβασε Επίσης: Τραϊνός Δέλλας: Xέρι-χέρι με την 18χρονη Βικτώρια Δέλλα στην κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα (Βίντεο)

«Σήμερα πριν 16 χρόνια μας ένωσε ο θεός με τα δεσμά του γάμου, χτες αυτά τα δεσμά κόπηκαν πάλι από αυτόν. Εγώ θα είμαι πάντα δεμένος μαζί σου, μα τα δικά σου δεσμά έγιναν φτερά για να πετάξεις ψηλά. Εκείνη η μέρα ήταν η καλύτερη της ζωής μου και χτες η χειρότερη, τέτοιο σενάριο ούτε σε ταινία, αλλά έτσι το ήθελε ο σεναριογράφος μας. Θα σε θρηνώ πάντα και θα μας γιορτάζω κάθε τέτοια μέρα. Χρόνια μας πολλά αγάπη μου. Και όπως έλεγες πάντα once beautiful, always beautiful και έτσι ήσουν τότε, και έτσι θα είσαι για πάντα!», έγραψε 

 

 

Πηγή κεντρικής φωτό

 

 

Διάβασε επίσης: Στάλω Ηλία: «Ένα μέρος της καρδιάς μου έμεινε μαζί σου» - Συγκινεί η νέα ανάρτηση για την Μαστροκώστα (Φωτός)

Home