Theos Blue: «Όταν βλέπω τους Influencer να πλασάρουν κάτι ψεύτικο κάνω unfollow. Με ενοχλεί η κοροϊδία» (Βίντεο)
O νεαρός Influencer αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Μαρία Πρατσή τι είναι αυτό που μπορεί να δει από άλλο content creator της Κύπρου που να τον εκνευρίσει ενώ ανέφερε πώς διαχειρίζεται ανθρώπους που προσπαθούν να τον υποτιμήσουν.
Διάβασε Επίσης: Καλεσμένος του 10 ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ο Theos Blue - Πώς διαχειρίζεται ανθρώπους που προσπαθούν να τον υποτιμήσουν
"Όταν βλέπω τους Influencer να πλασάρουν κάτι ψεύτικο δεν μπορώ να το διαχειριστώ και κάνω unfollow. Με ενοχλεί, ειδικά όταν αφορά skincake. Πρόσφατα έκανα ένα βίντεο και έφαγα hate από άτομα των social media. Μιλούσα 3 μέρες στα τηλέφωνα. Με ενοχλεί η κοροϊδία...", είπε ανάμεσα σε άλλα ο Theos Blue.
Διάβασε Επίσης: Αριστοτέλους: «Φτάσαμε σε ένα σημείο κάποια στιγμή με τον Γιώργο που του είπα…» - Η εξομολόγηση της (Βίντεο)