Thumbnail

Τούνη: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της – Η έκπληξη που την περίμενε για την επέτειο τους Τούνη: Ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της – Η έκπληξη που την περίμενε για την επέτειο τους

Ο ξεχωριστός προορισμός
Τον έναν χρόνο σχέσης της με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη, με τον σύντροφό της να της ετοιμάζει μία όμορφη έκπληξη.

Η γνωστή Influencer μοιράστηκε με τους διαδυκτιακούς της φίλους πως ο σύντροφος της  αποφάσισε να της κάνει μια μοναδική έκπληξη για την επέτειό τους, που ηταν ένα ταξίδι.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ξεχωριστή στιγμή από το ρομαντικό ταξίδι της με τον σύντροφό της, ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει το εντυπωσιακό δωμάτιο στο οποίο μένουν στη Σαουδική Αραβία.

Διάβασε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το casual chic σύνολό της με το πιο stylish πουκάμισο της εποχής

Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο του με αυτό το ταξίδι, που θα διαρκέσει τρεις μέρες στον πρώτο προορισμό, πριν συνεχίσουν την περιπέτεια τους σε έναν ακόμα, μυστηριώδη προορισμό. Οι followers της Τούνη εντυπωσιάστηκαν από τη διακόσμηση και την πολυτέλεια του δωματίου, ενώ το βίντεο αναδεικνύει την ατμόσφαιρα ρομαντισμού και πολυτέλειας που απολαμβάνει το ζευγάρι.

 

@j.touni Συμπεθέρες μου ο πρώτος προορισμός-έκπληξη είναι το Ριαντ (πρωτεύουσα της Σαουδικής αραβίας) και σε 3 ημέρες θα πάμε και σε δεύτερο προορισμό… που λες να είναι;🥹🥹🫠🫶🏼 επίσης πως σου φαίνεται το δωμάτιο;; #φοργιου #roomtour #riyadh #viral ♬ original sound - Ioanna Touni

 

Διάβασε επίσης: 3 ζώδια θα ερωτευτούν πριν τον Άγιο Βαλεντίνο

Home