Thumbnail

Ένα σπίτι με εικόνες για να εμπνευστεί ο καθένας απο εμας  Ένα σπίτι με εικόνες για να εμπνευστεί ο καθένας απο εμας 

Αυτό είναι το απόλυτο ονειρεμένο σπίτι και σας δίνω την ευκαιρία για να “κλέψετε” ιδεές σε κάθε εικόνα
Έχω βάλει πολλές εικόνες σε αυτήν τη παρουσίαση του συγκεκριμένου σπιτιού, αλλά πιστέψτε ότι αξίζει τον κόπο

T1

Από την δωμάτιο της Κάβας με τα κρασιά, μέχρι τους κομψούς βοηθητικούς χώρους, όπως ένα χώρο αποθήκευσης, ένα ντουλάπι, ένα ξεχωριστό ντουλάπι για ευκολα σνακ και ένα δωμάτιο με πλυντήρια, σε κομψούς μεγάλους χώρους (υπάρχουν ξεχωριστές γκαρνταρόμπες, μια μυστική σκάλα πίσω από μια βιβλιοθήκη, ένα πανέμορφο home bar και μια μαγική αίθουσα κινηματογράφου) ακόμα και ευφάνταστους χώρους για τα παιδιά - συμπεριλαμβανομένων των αιθουσών παιχνιδιού και ακόμη και ενός κομψού παιδικού γραφείου. Αυτό το εντυπωσιακό οικογενειακό σπίτι βρίσκεται στο Midtown της πόλης Tulsa, μια περιοχή γεμάτη με ιστορικά σπίτια. Οι ιδιοκτήτες, η Σάρα και ο Τζέισον (Διευθύνων Σύμβουλος σε μια εταιρεία επενδύσεων στον Τομέα Πετρελαίου και Ενέργειας), ερωτεύτηκαν αυτό το σπίτι και είδαν τις δυνατότητές του, παρόλο που το σπίτι δεν ήταν προς πώληση. Το σπίτι είναι πάνω από 10.000 τετραγωνικά πόδια, συμπεριλαμβανομένου και ένος ξενώνας. Παρόλο που χρησιμοποιείται ως σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων απο τους ιδιοκτήτες και τα τρία παιδιά τους, μοιάζει περισσότερο με σπίτι οκτώ υπνοδωματίων, καθώς υπάρχει και μια αίθουσα χειροτεχνίας, γυμναστήριο, δωμάτιο για διάβασμα και ακόμα αίθουσα για τα  παιχνιδια.  Οι ιδιοκτήτες προσέλαβαν τη ταλαντούχα Mel Bean of Mel Bean Interiors για να μετατρέψουν το χώρο αυτό στο απόλυτο ονειρικό σπίτι. Υπήρχαν πολλά δωμάτια για να γίνουν απο την αρχή. ένα δωμάτιο μπαρ, αίθουσα κρασιού, αίθουσα κινηματογράφου, δωμάτια για διάβασμα των παιδιών, τρία παιδικά δωμάτια, μια αίθουσα παιχνιδιών και μια αίθουσα εργασίας, η κουζίνα, το power room και ένα δωμάτιο πλυντηρίων, ένα υπόγειο, δύο σαλόνια, μια τεράστια κύρια σουίτα με ξεχωριστές γκαρνταρόμπες και ακόμη σουίτα με μία μυστική σκάλα πίσω από μια βιβλιοθήκη που οδηγεί σε έναν χώρο μόνο για ξεκούραση. Η Mel Bean έκανε μία σημαντική διαρρύθμιση και δομικές αλλαγές και σχεδίασε κάθε δωμάτιο απο την αρχή - από τα έπιπλα, το φωτισμό, τα κουρτίνες και τα δάπεδα, τις επενδύσεις τοίχων και τα τελειώματα.

Διάδρομος
Ο διάδρομος είναι χαλαρός, ανεπίσημος και φιλόξενος. Αυτή είναι μια περιοχή με μεγάλξ κίνηση, αφού τα παιδια τρέχουν πάνω κάτω καθημερινά. Η Μελ σχεδίασε ένα ταξίδι με τη Σάρα στο Round Top Antiques Fair του Τέξας, αφου γιορτάζει την 50ή επέτειο του και έχει μια εκτεταμένη ποικιλία από αντίκες, νέες δημιουργίες και έχει μια πραγματικά διασκεδαστική ενέργεια. Μαζί βρήκαν μερικά όμορφα και μοναδικά κομμάτια για αυτό το project.

T2

Boot Room
Ακριβώς έξω από το διάδρομο βρίσκεται το Boot room, με συρτάρια για παπούτσια, άγκιστρα για αξεσουάρ και ντουλάπια για επιπλέον παροχές όπως ο εξοπλισμός για το γυμναστήριο. Απέναντι από αυτό είναι ενσωματωμένες ντουλάπες για παλτά, κρυμμένα πίσω από τις επενδυμένες πόρτες.

T3

Σαλόνι
Η Mel Bean κατάφερε να σχεδιάσει τους μεγάλους θολωτούς χώρους στο σαλόνι για να έχει μια άνετη αίσθηση κλίμακας και όχι έναν κρύο ή κενό όγκο - κάτι που δεν είναι εύκολο επίτευγμα. Ήθελε να βοηθήσει να δημιουργηθεί ένα σπίτι που θα είναι εξίσου φιλόξενο για διασκέδαση και ακόμα άνετο για να το ζήσει πραγματικά η νεαρή αυτή οικογένεια. Το σπίτι ήταν σκοτεινό και χρειάστηκε αρκετή λειτουργική βελτίωση. Με τα μεγάλα θολωτά δωμάτια, δουλεύτηκαν για να βελτιώσουν την αίσθηση της ανθρώπινης αναλογίας με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και έργα τέχνης, καθώς και μεγάλα έθιμα κουρτίνες.

T4

T5

Κουζίνα
Το σαλόνι οδηγεί σε μια λευκή κουζίνα. Η Mel κατάφερε να δημιουργήσει μια αίσθηση συνέχειας μέσα στο σπίτι, δίνοντας σε κάθε χώρο τη δική του μοναδική προσωπικότητα. Τα ράφια χωρίζουν τον τοίχο απο μάρμαρο. Η λευκή κουζίνα τα έχει όλα. μία μεγάλη νησίδα με σύγχρονες κουζίνες με δύο νεροχύτες, βρύση με βραστό νερό, μπαρ πρωινού, καθώς και ράγες σκάλας, ένα ψυγείο κρασιού και ένα πανέμορφο ντουλάπι. 

T7

T9

T6

T10

Αποθήκη τροφίμων
Εκτός από το κύριο ντουλάπι που απεικονίστηκε στο πάνω μέρος, υπάρχει επίσης μία αποθήκη τροφίμων, με ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα, προσαρμοσμένα ντουλάπια και πλακάκια στους τοίχους.

T11

Κάβα
Μια πρώην εφεδρική ντουλάπα στο κάτω επίπεδο του σπιτιού μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο κελαρι κατασκευασμένο από ξύλο καρυδιάς και ατσάλινες πόρτες.

T12

Πλυσταριό
Υπάρχουν πολλές ιδέες για να κλέψετε και από το δωμάτιο με τα πλυντηρία, από τους ραμποτέ τοίχους μέχρι τα διπλά πλυντήρια και τα διπλά στεγνωτήρια (ιδιαίτερα χρήσιμα για μια οικογένεια τριών παιδιών και ενός σκύλου) και την εύχρηστη ράγα στεγνώματος. Απέναντι, υπάρχουν καροτσάκια πλυντηρίου που πάνε παντού. 

T13

T14

Home Cinema
Ένας μεγάλος ήπιος και μη λειτουργικός χώρος μετατράπηκε σε μια μεγάλη αίθουσα κινηματογράφου που βρίσκεται σε συνεχή χρήση. Το δωμάτιο έχει τοίχους με wallpapers που κρύβουν τα ηχεία ήχου και τα ακουστικά πάνελ.

T16

T15

Δωμάτιο πισίνας
Οι άλλες σημαντικές αλλαγές στη διάταξη ήταν στο υπόγειο που έχει πρόσβαση στην πισίνα. Αυτό περιελάμβανε το άνοιγμα και την πλήρη ανακαίνιση μιας αλλης πιο μικρής κουζίνας, η οποία χρησιμοποιείται επίσης ως home bar. Ο υπόγειος σχεδιασμός καλωσορίζει την αλληλεπίδραση με την πισίνα και τον εξωτερικό χώρο. Οι γαλλικές σιδερένιες πόρτες είναι συνήθως ανοιχτές και συνδέονται με τη βεράντα, το αίθριο και την πισίνα.

T17

T18

T19

Μπάρ
Σε αυτόν τον χώρο υπάρχει μια μπλε κουζίνα με ψυγείο ποτών και χώρο μπαρ.

T20

T21

Μπάνιο πισίνας
Το μπάνιο της πισίνας διαθέτει χώρο για να αλλάζουν τα παιδιά εκτός από το πολύ μεγάλο διπλό ντους. Ο τοίχος με τα πλακάκια χωρίζεται και χρησιμοποιείται ως ράφι για προϊόντα. 

T22

T23

Καθιστικό
Ο χώρος κουζίνας και πρωινού συνδέεται επίσης με ένα άλλο καθιστικό, το οποίο έχει ένα πιο επίσημο σχεδιασμό. Εδώ είναι αρκετοί καθίσματα, χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διασκέδαση των επισκεπτών.

T25

T26

T27

T24

Γραφείο ιδιοκτήτη
Ως διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας επενδύσεων, ο Jason χρειαζόταν ένα γραφείο στο σπίτι μακριά από τα παιδιά, όπου μπορεί να συγκεντρωθεί. Είμαστε μεγάλοι οπαδοί της κομψής κάλυψης τοίχου από γρασίδι, των λακαρισμένων ραφιών και των φώτων από ορείχαλκο.

T28

T29

Γραφείο ιδιοκτήτριας
Η μαμά Σάρα διαθέτει επίσης γραφείο στο σπίτι, απαραίτητο για την παρακολούθηση των ημερολογίων και των όλων των δραστηριοτήτων καθώς και για τη διαχείριση του σπιτιού 

T30

Δωμάτιο παιχνιδιών
Αυτή η μεγάλη αίθουσα παιχνιδιών οδηγεί έξω από το δωμάτιο της νεότερης κόρης και χρησιμοποιείται κυρίως ως το στούντιο τέχνης της. Τα βιβλία είναι διατεταγμένα με χρώμα, και ξεπροβάλλουν στο φόντο του γκρί και οι πόρτες του ντουλαπιού κρύβουν τα υλικά για τη ζωγραφική. Τα χρωματιστά στυλό και μολύβια σε γυάλινα βάζα είναι επίσης ομαδοποιημένα ανά χρώμα, κάνοντας μια διασκεδαστική και πολύχρωμη εικόνα. Η ταπετσαρία τοίχου ενσωματώνει διακριτικά ένα διάγραμμα ανάπτυξης για τη μέτρηση του ύψους των παιδιών. Κάθε βεστιάριο είναι ένας διασκεδαστικός και χαρούμενος χώρος. 

T31

T32

T34

T35

Βεστιάρια/ Μπάνια
Υπάρχουν πολλά βεστιάρια διάστικτα γύρω από το σπίτι, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ, παλέτα χρωμάτων και προσωπικότητα. Κάθε βεστιάριο είναι ένας διασκεδαστικός και χαρούμενος χώρος.

T36

T37

Δωμάτιο κόρης
Η κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού βρίσκεται ακριβώς έξω από τον κεντρικό δωμάτιο παιχνιδιού και διαθέτει τον δικό παιχνιδότοπο . Απέναντι από το κρεβάτι υπάρχει μια κουκέτα εμπνευσμένη από δεντρόσπιτα σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται ως γωνιά ανάγνωσης. Υπάρχει επίσης ένα μινιατούρα τραπέζι tulip με μαροκινά πουφ.

T38

T39

Δωμάτιο αγοριού
Το υπνοδωμάτιο του αγοριού έχει μια μεγάλη σοφίτα, με ένα επιπλέον καθιστικό από κάτω. Υπάρχει επίσης ένα Industrial γραφείο για την εργασία στο σπίτι.

T40A

T40

Δωμάτιο ενηλίκων
Το δωμάτιο των εφήβων έχει μια ξεχωριστή αίσθηση μεγαλύτερης ηλικίας, με ταπετσαρία και ένα γυάλινο γραφείο. Μια πολυθρόνα διατηρεί τη διάθεση ελαφριά

T41

T42

Κυρίως Υπνοδωμάτιο
Μια μυστική σκάλα που κρύβεται πίσω από τα ράφια της κύριας σουίτας οδηγεί σε ένα ιδιωτικό καταφύγιο. Το κύριο κρεβάτι πλαισιώνεται με μια λευκή ξύλινη επένδυση από ξύλο και κομψά παραδοσιακά φώτα τοίχου. Οι λινές πολυθρόνες βλεπουν την τηλεόραση - που είναι ιδανικό σημείο για cozying μπροστά από το Netflix τα βράδια. Η τηλεόραση περιβάλλεται από ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για κάλτσες και εσώρουχα. Πολύ πιο κομψό από ένα ογκώδες συρτάρι. Η τηλεόραση περιβάλλεται από ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για κάλτσες και εσώρουχα. Πολύ πιο κομψό από ένα ογκώδες συρτάρι.

T43

T44

Γκαρνταρόμπες 
Οι δύο γκαρνταρόμπες έχουν σαφώς διαφορετικά στυλ και παλέτες χρωμάτων. Η γυναικεία  γκαρνταρόμπα περιλαμβάνει επίσης χώρο καλλωπισμού για μακιγιάζ και κοσμήματα.

source www.melbeaminteriors.com

T45

T48

T50

T51

Home