Thumbnail

H απόλυτη χαλάρωση με θέα τη μαγευτική Μεσόγειο H απόλυτη χαλάρωση με θέα τη μαγευτική Μεσόγειο

Τo ξενοδοχείo Almyra επιστρέφει ανανεωμένο, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό
Φέτος το καλοκαίρι, "ψηφίζουμε" Κύπρο για τις διακοπές μας. Όχι μόνο γιατί ένεκα της πανδημίας έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο με τα περιοριστικά μέτρα και υγιεινής, στηρίζοντας παράλληλα τον εγχώριο τουρισμό -που η χώρα μας, μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ- αλλά γιατί η Κύπρος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα τουριστικά θέρετρα του εξωτερικού.

Tα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι προτιμούν την Πάφο είτε για τις διακοπές τους, είτε για τις μικρές αποδράσεις του σαββατοκύριακου. Πέρα από τις ανεξερεύνητες παραλίες, τα χωριουδάκια-μπιζουδάκια, τη φυσική ομορφιά, η Πάφος έχει μπει για τα καλά στον χάρτη των αγαπημένων προορισμών για ακόμη έναν λόγο: έχει καταφέρει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά τη διαμονή μας.

Όταν έχεις μπροστά σου αρκετές αξιόλογες επιλογές, η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι πιο πολύ να καταλήξεις στον χώρο που θα εμπιστευτείς τη χαλάρωση και τις διακοπές σου.  Ειδικά, τις πρώτες σου διακοπές μετά την καραντίνα, που όλοι μας βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και εύλογα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από πνευματική ξεκούραση, παρά από σωματική. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: ANASSA: Παρέα με τη βασίλισσα

almyra

To όνομά της Thanos Hotels εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι συνυφασμένο με την καλαισθησία, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει, τον επαγγελματισμό, αλλά και τη γνήσια φιλοξενία. Καθόλου τυχαία που το ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, θεωρείται από τα καλύτερα στην Κύπρο και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα εγχώρια σύνορα, με χιλιάδες τουρίστες -ανάμεσά τους και εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες- να το επιλέγουν και να το εμπιστεύονται για τη διαμονή τους, εκπροσωπώντας μας επάξια στο εξωτερικό. 

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, η Thanos Hotels λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Τηρώντας στο έπακρο όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα που εκδόθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές, υποδέχεται τους πρώτους καλεσμένους στις άρτιες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου της. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Συναντήσαμε την Κύπρια facialist για την οποία μιλάει όλο το Hollywood και μάθαμε τα πάντα για την θαυματουργή μέθοδό της...

almyra

Είτε θα πας με φίλους, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με την οικογένειά σου, το Almyra συνδυάζει τα πάντα. Η κεντρική του τοποθεσία στην πόλη, προσφέρει εύκολη πρόσβαση όπου θες να πας, αν και η προσεγμένη αισθητική και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις δύσκολα θα σε κάνουν να επιθυμείς να φύγεις από εκεί. Η πληθώρα των εστιατορίων του διασφαλίζει ότι κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος, ενώ το wellness center του είναι μια μικρή όαση χαλάρωσης. Μια εμπειρία που εγγυημένα θα σου μείνει αξέχαστη! 

Τα υπόλοιπα άφησέ τα στην έμπειρη ομάδα της Thanos Hotels

almyra

ΔΙΑΒΑΣΕ: Anassa Thalassa Spa: Αναδείχθηκε ως το καλύτερο «Overseas Hotel Spa»

Home