Thumbnail

Εσύ δίνεις ό,τι καλύτερο στο παιδί σου; Εσύ δίνεις ό,τι καλύτερο στο παιδί σου;

Οι παιδικοί χυμοί ΕΝΑ Smiley, εμπλουτισμένοι με Bιταμίνες Β6 και Yψηλή Bιταμίνη C, διασφαλίζουν πως τα καμάρια σου θα ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό σχολικό πρόγραμμα
Mετά από ένα παρατεταμένο -ελπίζουμε ξέγνοιαστο και ξεκούραστο- καλοκαίρι, τα παιδιά μας ετοιμάζονται σιγά-σιγά -μαζί τους κι εμείς- να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Μια καθημερινότητα ωστόσο που θέλοντας και μη, αποτελείται από αρκετές υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

Πολλές φορές εμείς οι γονείς λέμε χαριτολογώντας πως τα καμάρια μας "δουλεύουν" με μπαταρίες, θέλοντας να καταδείξουμε με αυτό το λογοπαίγνιο ότι δεν κουράζονται ποτέ. 

Η αλήθεια όμως δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Γιατί αν αναλογιστείς ότι τα περισσότερα είναι ξύπνια από τις 07:00 -το αργότερο- και συνεχίζουν ακάθεκτα μέχρι τις 20:00 -μερικές φορές και πιο αργά- είναι λογικό να κουράζονται και κάποια στιγμή αναπόφευκτα να χάνουν την ενέργειά τους. 

Ως γονιός θέλεις να τα βοηθήσεις και συνάμα να διασφαλίσεις ότι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, αφού εκτός από τις πέντε ώρες και κάτι που περνάνε στο σχολείο, μετά το χαλαρωτικό μεσημεριανό, ακολουθούν διάβασμα, Αγγλικά, χοροί και ένα σωρό άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Δραστηριότητες που τα ίδια έχουν επιλέξει και εσύ δε θες με τίποτα να τους τις στερήσεις.  Για να αποφύγεις λοιπόν κάτι τέτοιο, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίσεις για τη διατροφή τους και να μεριμνήσεις ότι τρέφονται όσο πιο υγιεινά γίνεται.  Ένας οργανισμός είναι σαν το αυτοκίνητο. Χρειάζεται "καύσιμα" για να μπορέσει να λειτουργήσει. Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή συμβάλλει όχι μόνο στην καλή υγεία των παιδιών, αλλά βοηθάει εξίσου στην ενέργεια, την ευεξία και την οξυδέρκεια. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες βοηθούν τόσο σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. 

Θα χαρείς λοιπόν να μάθεις ότι θα βρεις όσα αναζητάς σε ΕΝΑ μόνο Χυμό! Οι Χυμοί ΕΝΑ Smiley για παιδιά, με προσήλωση στην ποιοτική και υγιεινή διατροφή, ανανεώνονται πλήρως, με βελτιωμένες γεύσεις. Εμπλουτισμένοι με Βιταμίνες Β6 και Υψηλή Βιταμίνη C, παρέχουν στα παιδιά τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός τους, προσφέροντας τους ακολούθως την απαιτούμενη ενέργεια. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Ό,τι καλύτερο για σ’ΕΝΑ και το παιδί σου! 

ximoi smiley

Το σημαντικότερο είναι ότι διατίθενται σε τρεις μοναδικές γεύσεις, σε συσκευασίες των 250 ml, χωρίς συντηρητικά. Η Υψηλή Βιταμίνη C έχει το πλεονέκτημα ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, που ειδικά αυτή την περίοδο ένεκα πανδημίας, η ενίσχυσή του είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ.  

Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Smiley Blue από βερίκοκο, πορτοκάλι και μανταρίνι και το Smiley Red από σταφύλι, βατόμουρο και φράουλα, με 30% λιγότερη πρόσθετη ζάχαρη.  Όποια γεύση κι αν διαλέξουν, εγγυημένα θα ξετρελαθούν! 
 
Οι Χυμοί ΕΝΑ όμως δεν επαναπαύονται ποτέ, εξ ου και η σειρά παιδικών χυμών ΕΝΑ Smiley ενισχύθηκε με μια νέα γευστική πρόταση. Το ENA Smiley Orange, με τη νέα δροσιστική γεύση πορτοκάλι,  εντάσσεται στην καθημερινότητά των παιδιών, ενώ χάρη στην Υψηλή πηγή Βιταμίνης C και την ανεπανάληπτη γεύση του, αναμφίβολα θα τους συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας! 

Και τα παιδιά σου όχι μόνο θα έχουν την ενέργεια που χρειάζονται, αλλά θα βλέπεις στα πρόσωπά τους ένα μόνιμο χαμόγελο ευχαρίστησης. Γιατί δεν φροντίζεις μόνο εσύ για τα καμάρια σου, αλλά και οι Χυμοί ΕΝΑ!

 

 

Home