Thumbnail

Alessandra - Allegra Gucci: Πού βρίσκονται σήμερα οι κληρονόμοι της Δυναστείας Alessandra - Allegra Gucci: Πού βρίσκονται σήμερα οι κληρονόμοι της Δυναστείας

Οι κόρες του Maurizio Gucci και της Patrizia Reggiani βλέπουν την δολοφονία του πατέρα τους να γίνεται κινηματογραφική επιτυχία
Κι ενώ όλοι τρέχουμε στοσ σινεμά για να παρακολουθήσουμε το House of Gucci και την Lady Gaga στον ρόλο της ''Μαύρης Χήρας'', οι κόρες του Maurizio Gucci παρακολουθούν το οικογενειακό τους δράμα να γίνεται η ταινία της σεζόν.

Η Alessandra και η Allegra Gucci βρίσκονταν στην εφηβική ηλικία των 18 και 14 ετών αντίστοιχα, όταν βίωσαν την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα τους. Οι δύο κόρες και κληρονόμοι της οικογένειας Gucci στερήθηκαν ουσιαστικά και τους δύο γονείς τους, αφού ο πατέρας τους Maurizio Gucci έπεσε νεκρός μπροστά στην είσοδο του γραφείου στο Μιλάνο το 1995, με την μητέρα τους Patrizia Reggiani να οδηγείται 3 χρόνια αργότερα στην φυλακή ως ηθική αυτουργός της εγκληματικής αυτής πράξης.

Το οικογενειακό δράμα της δυναστείας των Gucci έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ύστερα από περίπου δύο δεκαετίες, με την ταινία «House of Gucci», στην οποία νεαρή ηθοποιός Mia McGovern Zaini υποδύεται την 9χρονη Alessandra στην ταινία ενώ η αδερφή της φαίνεται να μη συμμετέχει στην ιστορία.

Διάβασε ακόμα: Κανείς δεν πίστευε ότι η εντυπωσιακή τουαλέτα της βασίλισσας Letizia είναι από τα H&M

Τόσο η Alessandra, όσο και Allegra δεν σταμάτησαν να βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους μετά την τραγική είδηση της δολοφονίας. Ακόμα και μετά τη σύλληψή της, τα δύο κορίτσια ήταν δίπλα της. Έφτασαν, μάλιστα να την υπερασπίζονται στη διάρκεια των πολυετών δικαστηρίων υποστηρίζοντας ότι «ένας όγκος στον εγκέφαλο της», ευθύνεται για την απόφασή της να χτυπήσει θανάσιμα τον Maurizio. Λίγα χρόνια αργότερα, η Allegra σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, ώστε να βοηθήσει στην υπόθεση της μητέρας της. Εκείνη την περίοδο, οι δύο αδερφές έκαναν έφεση για μια εκ νέου δίκη της μητέρας τους, με το αίτημα πως η Reggiani αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής φύσεως, που την παρέσυραν στην δολοφονία. Αν και το αίτημα δεν έγινε ποτέ δεκτό, οι προσπάθειες κατέληξαν σε μείωση της ποινής της από 29 χρόνια σε 26, με την «Μαύρη Χήρα» να αποφυλακίζεται το 2016 λόγω καλής συμπεριφοράς.

Μετά την αποφυλάκιση της, η Patrizia Reggiani αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της, στον Guardian, ότι καμία από τις δύο κόρες της δεν επικοινωνούσαν πλέον μαζί της. «Περνάμε μια κακή στιγμή τώρα. Δεν με καταλαβαίνουν και μου έχουν κόψει την οικονομική στήριξη. Δεν έχω τίποτα, ούτε καν έχω γνωρίσει τα δύο εγγόνια μου» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Από την αμύθητη περιούσια του προπάππου τους Guccio Gucci, η Alessandra και η Allegra κληρονόμησαν τρεις κατοικίες της οικογένειας Gucci και ένα γιοτ με το όνομα Creole, η οικονομική αξία των οποίων εκτιμάται στα 400 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο αδερφές έχουν επιλέξει να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας όσο περισσότερο μπορούν την ιδιωτική τους ζωής. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές είναι πως η Allegra αγωνίζονταν με τα σκάφη του πατέρα της, σε αντίστοιχους ιστιοπλοϊκούς αγώνες. «Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος να δει τα σκάφη του τώρα και πώς συνεχίζεται η φιλοσοφία του για αυτά» είχε πει σε συνέντευξή της στο Classic Boat.

Από την άλλη, η Alessandra εργάζονταν στον χώρο της μόδας και το 2009 είχε διακριθεί για τη δημιουργία τσαντών ως φόρο τιμής σε τρεις γενιές της οικογένειας Gucci.

Διάβασε ακόμα: O Tom Ford είδε το ''House of Gucci'' και δίκασε

Κεντρική Φωτογραφία: Associated Press

Home