Ο Χρήστος στον τελικό του GNTM 3 είναι ο Έλληνας «θεός» που εντυπωσίασε τους Dsquared2
Πρόσφατα, ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια των Dsquared2 στη Μύκονο για τη νέα συλλογή εσωρούχων, με το μοντέλο να εντυπωσιάζει με το αγαλματένιο του κορμί, αλλά και το βλέμμα του, που μαγνητίζει.
Διάβασε ακόμα: Με δημιουργίες των Κύπριων σχεδιαστών NatarGeorgiou ο τελικός του GNTM
Με το σώμα του να θυμίζει αρχαιοελληνικό θεό και το ύφος του να παραπέμπει σε ατόφιο χολιγουντιανό γόη, ο Χρήστος ο οποίος έσβησε τα 30 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του πριν από λίγους μήνες, έχει αρχίσει να γεμίζει το βιογραφικό του με συνεργασίες που κάθε ανερχόμενο μοντέλο θα ζήλευε.
Μιλώντας στο περιοδικό Gala είπε ότι, ενώ είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τη γυμναστική, τον ανακάλυψε τυχαία στον δρόμο ο μάνατζερ μοντέλων Γιώργος Κουτσούλιας και του πρότεινε να συμμετάσχει σε μια φωτογράφιση.
«Σήμερα μπορώ να πω ότι εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, είναι θέμα timing και τύχης» είπε στο περιοδικό και προσθέτει «Αναγνώρισα την ευκαιρία και την άρπαξα αμέσως χωρίς αρχικά να έχω μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η συνεργασία μου με το διακεκριμένο πρακτορείο VN Models. Με το σωστό management από τις bookers και σκληρή δουλειά ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις μου».
Ακολούθησαν φωτογραφίσεις για τα γνωστότερα ανδρικά περιοδικά στον κόσμο, όπως GQ, Esquire και Icon, και συνεργασίες με πασίγνωστους φωτογράφους, όπως ο Bruce Weber. Ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος έχει συμμετάσχει σε πασαρέλες για τις διεθνείς εβδομάδες μόδας, με τις fashion πρωτεύουσες να δηλώνουν ενθουσιασμένες για τον Έλληνα «θεό».
Διάβασε ακόμα: Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε το Spice Girl κοστούμι, που όλες ονειρευόμασταν μικρές