ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"
Υλικά:
- 2 φέτες ψωμί
- 2 αυγά
- 1/2 φλιτζάνι γάλα
- 1 κουτ. της σούπας ζάχαρη
- 1/2 κουτ. της σούπας βούτυρο
- κανέλα
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βrownie με σοκολάτα, καραμέλα και χοντρό αλάτι
Εκτέλεση:
- Αρχικά, βάζεις ψωμί στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό.
- Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνεις το βούτυρο.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύεις τα αυγά, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γάλα και βουτάς προσεκτικά και περιμετρικά το ψωμί στο μείγμα.
- Βάζεις τα ψωμάκια στο τηγάνι για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρεις με λίγο μέλι για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιραμισού να το …φας στο ποτήρι
κεντρική φώτο: unsplash.com/photos/0XGWys_GaFo