ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πικάντικη καροτόσουπα με μπαχαρικά
Υλικά:
- 6 μεσαία παντζάρια
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fondue κολοκύθας – Ό,τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει
Εκτέλεση:
- Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
- Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
- Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
- Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fondue κολοκύθας – Ό,τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει
κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/how-to-recipes/syntagi-gia-patatakia-apo-pantzari/1142426/