Thumbnail

Πατατάκια από παντζάρι Πατατάκια από παντζάρι

Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, δεν ξέρεις τι χάνεις!
Αν λατρεύεις τα πατατάκια, αυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα απολαμβάνεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πικάντικη καροτόσουπα με μπαχαρικά

Υλικά: 

  • 6 μεσαία παντζάρια
  • 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • λίγο μαύρο πιπέρι (για γεύση)

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fondue κολοκύθας – Ό,τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει

Εκτέλεση: 

  • Αρχικά, καθαρίζεις τα παντζάρια και μόλις φθάσεις στον καρπό αρχίζεις να τα κόβεις σε λεπτές ροδέλες. Αφήνεις στην άκρη για περίπου 30 λεπτά.
  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς στο ταψί αντικολλητικό χαρτί.
  • Στρώνεις τις φέτες στο ταψί και τις ραντίζεις με το ελαιόλαδο.
  • Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το μαύρο πιπέρι και τις φέτες παντζαριού και πασπαλίζεις τα λαχανικά.
  • Ψήνεις τα πατατάκια σου για περίπου 30 – 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fondue κολοκύθας – Ό,τι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει

 

Πηγή 

κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/how-to-recipes/syntagi-gia-patatakia-apo-pantzari/1142426/

Home