Thumbnail

Quesadillas με σπανάκι και φέτα Quesadillas με σπανάκι και φέτα

Η πιο νόστιμη μεξικάνικη κουζίνα, με άρωμα από Μεσόγειο.
Αυτή η συνταγή είναι ότι καλύτερο μπορείς να απολαύσεις το καλοκαίρι με μια παγωμένη μπυρίτσα ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιραμισού να το …φας στο ποτήρι

 

Υλικά: 

  • 1/3 του φλιτζανιού σπανάκι φρέσκο
  • 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
  • 3 ασπράδια αβγών
  • 1 κουτ. της σούπας τυρί φέτα
  • 1 τορτίγια ολικής αλέσεως

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"

 

Εκτέλεση: 

  • Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα λαχανικά σου.
  • Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το σπανάκι σου για 5 λεπτά. Προσθέτεις την φέτα και τα ασπράδια αβγών. Σοτάρεις για άλλα 3 λεπτά.
  • Ανοίγεις την τορτίγια σου και προσθέτεις το μείγμα στο εσωτερικό.
  • Μεταφέρεις προσεκτικά στο τηγάνι και ψήνεις μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πειραγμένα” Pancakes… πατάτας!

 

Πηγή 

κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/how-to-recipes/syntagi-gia-quesadillas-me-spanaki-kai-feta/1189812/

Home