Quesadillas με σπανάκι και φέτα
Η πιο νόστιμη μεξικάνικη κουζίνα, με άρωμα από Μεσόγειο.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιραμισού να το …φας στο ποτήρι
Υλικά:
- 1/3 του φλιτζανιού σπανάκι φρέσκο
- 1 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο
- 3 ασπράδια αβγών
- 1 κουτ. της σούπας τυρί φέτα
- 1 τορτίγια ολικής αλέσεως
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σοκολατένιο κέικ ψυγείου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι απλά "κόλαση"
Εκτέλεση:
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα λαχανικά σου.
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το σπανάκι σου για 5 λεπτά. Προσθέτεις την φέτα και τα ασπράδια αβγών. Σοτάρεις για άλλα 3 λεπτά.
- Ανοίγεις την τορτίγια σου και προσθέτεις το μείγμα στο εσωτερικό.
- Μεταφέρεις προσεκτικά στο τηγάνι και ψήνεις μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πειραγμένα” Pancakes… πατάτας!
κεντρική φώτο: tlife.gr/syntages/how-to-recipes/syntagi-gia-quesadillas-me-spanaki-kai-feta/1189812/