Thumbnail

Εσύ ξέρεις τι είναι το "The bowls concept"; Εσύ ξέρεις τι είναι το "The bowls concept";

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο εστιατόριο, αλλά για το νέο concept του "Elma & Fred"
Όταν άνοιξε ήταν ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο concept store. Ένα μέρος όπου το φαγητό συναντά τη μόδα. Πλέον, με τη συνέπεια που το χαρακτηρίζει και τα εξαίρετα πιάτα του, το "Elma & Fred" κατάφερε να καθιερωθεί ως ένα από τα hot spot της πρωτεύουσας. Ωστόσο, αυτό δεν το αδρανοποίησε στιγμή. Κάθε άλλο. Δεν σταμάτησε να ανεβάζει ολοένα και περισσότερο τον πήχη. Απόδειξη αυτή τη φορά, το "The bowls concept".

Το "Elma & Fred" κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, τόσο εντός, όσο και εκτός Λευκωσίας, επειδή ξέρει να αφουγκράζεται και ακολούθως να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ένας χώρος που ενσωματώνει με αγάπη τη μόδα και όλο το lifestyle που την περιβάλλει. Αποστολή του να προσφέρει ποιότητα στο μέγιστο βαθμό, μ' ένα twist, προσθέτοντας έτσι το απαραίτητο "αλατοπίπερο" που χρειάζεται η ζωή του καθενός από εμάς. 

Ως ιδέα "γεννήθηκε" μέσα από προσωπικές εμπειρίες από μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, όπου ο κόσμος κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, έρχεται συνεχώς σε επαφή με νέες ιδέες και ως εκ τούτου έχει υψηλές απαιτήσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: Η Υπεραγορά Papantoniou στο Deliveryman 

elma

Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του "Elma & Fred", που δεν αρκείται απλώς να προσφέρει κάθε φορά καλό φαγητό, αλλά φροντίζει να παρέχει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία μέσα από τα διάφορα τμήματά του, αφού εκεί πέρα από το φαγητό και το ολοήμερο bar, μπορείς να ψωνίσεις υπέροχα κομμάτια, ακόμη και είδη διακόσμησης. 

Αυτή τη φορά, έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή την εμπειρία, παρουσιάζοντας το " The Bowls Concept". Το "Elma & Fred" λοιπόν προσφέρει σύγχρονες, αλλά προπάντων γευστικές λύσεις για όσους θέλουν κάτι γρήγορο και υγιεινό στην καθημερινότητά τους, με ξεχωριστά υλικά, όπως είναι η "Granola με pink peppercorns" και το "Peruvian lentils με spicy ceviche dressing". Προσθήκες που προέκυψαν λόγω της αυξημένης ζήτησης από το ίδιο το κοινό, που ήθελε να έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει ποιοτικό φαγητό στους χώρους εργασίας του, έτσι ώστε να μην καταφεύγει στην εύκολη λύση του fast food, διασφαλίζοντας την υγεία του και φροντίζοντας συνάμα τη διατροφή του. Φτάνει πια οι γρήγοροι ρυθμοί να αποτελούν δικαιολογία και άλλοθι για διατροφικές ατασθαλίες, αφού το "Elma & Fred"  μάς δίνει τη λύση. 

ΔΙΑΒΑΣΕ: 4+1 λόγοι για να κατεβάσεις την ανανεωμένη εφαρμογή του Deliveryman 

elma

ΔΙΑΒΑΣΕ: Το Papafilipou Luna Park, τώρα γίνεται μέλος της πλατφόρμας του Deliveryman!

Αυτό που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και κάνει το "Elma & Fred"  να ξεχωρίζει ουσιαστικά, είναι η υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές, αφού οι πρώτες ύλες του νέου αυτού μενού παραμένουν οι ίδιες με αυτές που διακατέχει το κυρίως μενού. Όλα τα υλικά είναι φρέσκα, από επιλεγμένους συνεργάτες, οι οποίοι έχουν από τις ίδιες αξίες με το "Elma & Fred"

Το καλύτερο βέβαια το αφήσαμε για το τέλος, αφού μπορείς να παραγγείλεις από το αγαπημένο σου concept store όσο είσαι στο γραφείο από την πλατφόρμα του Deliveryman, που επίσης δεν σταματά να ανεβάζει τον πήχη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις ΕΔΩ , να επιλέξεις το πιάτο της επιλογής σου και η παραγγελία σου θα καταφθάσει κοντά σου γρήγορα και προπάντων με απόλυτη ασφάλεια! 

 

 

Home