Thumbnail

Η KARTELL γιορτάζει τα εγκαίνια  του πρώτου της Flagship Store στην Κύπρο κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα Η KARTELL γιορτάζει τα εγκαίνια  του πρώτου της Flagship Store στην Κύπρο κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, το ολοκαίνουριο κατάστημα KARTELL ανοίγει τις πόρτες του
Η φαντασία, η φινέτσα, η δημιουργικότητα, η τεχνολογία και η ποιότητα στον σχεδιασμό των πασίγνωστων επίπλων KARTELL, παραμένουν στο προσκήνιο και η KARTELL έρχεται για να εγκαινιάσει το πρώτο της Flagship Store στην Κύπρο, το αποκλειστικά δικό της φυσικό κατάστημα και συγκεκριμένα στην περιοχή Έγκωμης στην πρωτεύουσα. 

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, το ολοκαίνουριο κατάστημα KARTELL ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, στo πλαίσιo στρατηγικού πλάνου και επέκτασης για την εταιρεία. Η KARTELL συνεργάζεται με την εταιρεία ERGO Home Group και  επιλέγει μια στρατηγική τοποθεσία στην πρωτεύουσα για το νέο της shop in shop, το οποίο αποτελεί παράλληλα, σημείο αναφοράς για όλη την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα KARTELL έχει μόλις λειτουργήσει στην Έγκωμη και στεγάζεται στον χώρο του καταστήματος επίπλων Living, στον νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο 200m2 που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα. 

kartell

Τα εγκαίνια θα τελέσει η πρέσβης της Ιταλικής αντιπροσωπείας στην Κύπρο, κ. Ferrari Bravo. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χώρου, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του brand και της ERGO Home Group για να γιορτάσουν μαζί, το πολυαναμενόμενο opening. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει υπέροχα cocktails και ένα live jazz band.  

Οι λάτρεις της KARTELL θα μπορούν να δουν από κοντά τις ειδικά σχεδιασμένες συλλογές επίπλων οι οποίες συνδυάζουν την πολυχρηστικότητα και πολυλειτουργικότητα ενός κλασσικού και μοντέρνου σχεδιασμού. Στο χώρο θα μπορεί κάποιος να συναντήσει, την γνωστή πολυθρόνα Charla από την Patricia Urquiola, τη συλλογή Wood του Philippe Starck, την καρέκλα A.I, την πολυθρόνα Cara, αλλά και πληθώρα φωτιστικών επιλογών και αξεσουάρ σπιτιού.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της KARTELL είναι μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού πλάνου της εταιρείας που τη θέλει να επεκτείνει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο και να ενδυναμώνει την αξία και την ταυτότητα της μάρκας που είναι σχεδιασμένη για να πληροί τις ανάγκες κάθε χώρας.

kartell


ABOUT ERGO HOME GROUP:
Ο Όμιλος έχει γίνει συνώνυμο της φινέτσας και της άριστης ποιότητας, προσφέροντας ολοκληρωμένες οικιακές και επιχειρηματικές λύσεις σε κουζίνες, ερμάρια, πόρτες, έπιπλα, accessories και φωτοβολταϊκά.

Η πρώτη εταιρεία του Ομίλου, Cucina & Cucina, ιδρύθηκε το 1996, με στόχο την εισαγωγή εντοιχισμένων κουζινών ιταλικής κατασκευής στην Κύπρο. Το επιτυχές ξεκίνημα αποκάλυψε παράλληλα τις ανάγκες της αγοράς και σε άλλους τομείς της εσωτερικής διακόσμησης και αναβάθμισης κτιρίων, οδηγώντας στη δημιουργία των υπόλοιπων εταιρειών του Ομίλου: Studio Arclinea, B&B Italia, Living, Living Contract και Ergo Energy. Αντιπροσωπεύοντας διεθνώς αναγνωρισμένα brands, ο Όμιλος κυριαρχεί πλέον στη χονδρική και λιανική αγορά, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση σημαντικών έργων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό: ήδη από το 2010 λειτουργεί το διεθνές τμήμα του Ομίλου, το οποίο έχει ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία έργα μεγάλης κλίμακας στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές της Ασίας.


Βρες το κατάστημα KARTELL στη Λευκωσία:
Αγίου Νικολάου 41-49, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία

Facebook: https://www.facebook.com/LivingCyprus/ 
Instagram: https://www.instagram.com/livingcyprus/ 

 

Home