Thumbnail

Πάμε σινεμά για να δούμε το "Cats & Dogs 3: Paws Unite" Πάμε σινεμά για να δούμε το "Cats & Dogs 3: Paws Unite"

Αυτή τη φορά, κάποιος άλλος θα τσακωθεί σαν το σκύλο με τη γάτα
Μπορεί με την πανδημία να έχετε περιορίσει οικογενειακώς τις εξόδους σας στις απολύτως απαραίτητες, αλλά ξέρεις καλά πως όσες ταινίες και αν δείτε αγκαλιά στον καναπέ, τίποτα δε συγκρίνεται με τη μαγεία της μεγάλης οθόνης. Άλλωστε, στα  K-Cineplex τηρούνται ευλαβικά όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Εξάλλου, ξέρεις καλά πως στο σπίτι δεν μπορείς να δεις τις τελευταίες πρεμιέρες.

Της Μαρίας Γεωργίου 

Πού να πεις κιόλας στα καμάρια σου πως στις 26 Νοεμβρίου κάνει επιτέλους πρεμιέρα το ""Cats & Dogs 3: Paws Unite". Αν δεν έχεις καταλάβεις ακόμη για ποια ταινία μιλάμε, μόλις ακούσεις τον τίτλο στα ελληνικά, θα αντιληφθείς αμέσως περί τίνος πρόκειται. "Σαν το σκύλο με τη γάτα". Ναι, η οικογενειακή ταινία που όλοι αγαπήσαμε και βγήκε πρώτη φορά στις οθόνες το 2001, με τους χαριτωμένους σκύλους και τις γάτες να μιλούν και να μπλέκουν σε περιπέτειες. Ακολούθησε το 2010, το δεύτερο sequel, που γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία και αγαπήθηκε εξίσου. 

Τώρα, τους συναντάμε 10 χρόνια μετά τη μεγάλη συμφωνία. Γάτες και σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει από κοινού ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος, με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα οδηγηθούν σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσά τους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τα ζωώδη ένστικτά της για να επαναφέρει  την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα σε γάτες και σκύλους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφουμε πίσω στη δράση, πίσω στην περιπέτεια, πίσω στα K Cineplex!  

cats and dogs

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Sean McNamara και τις φωνές τους για τη μεταγλώττιση στα ελληνικά "δανείζουν" οι Μαρία Ζερβού, Αργύρης Παυλίδης, Ζαχαρίας Ρόχας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Φοίβος Ριμένας, Βασίλης Μηλιός, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Δημήτρης Μακαλιάς, Έλενα Δελακούρα, Κώστας Σεραφειμίδης και Μελίνα Κατσά. 

Όπως προείπαμε, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Πρώτα θα τσεκάρεις από την ιστοσελίδα του K-Cineplex την ώρα και μέρα προβολής που σε βολεύει καλύτερα, ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείς να κλείσεις τα εισιτήρια διαδικτυακά.  Βέβαια, αν επιμένεις πατροπαράδοτα, μπορείς να αγοράσεις τα εισιτήρια σου στα ταμεία των κινηματογράφων, αλλά προτίμησε να πληρώσεις με κάρτα γιατί με τα μετρητά σαφώς οι συναλλαγές, ένεκα της πανδημίας, είναι πιο επίφοβες. 

Μόλις επισκφεθείς έναν από τους πολυκινηματογράφοι K Cineplex σε Λευκωσία και Λάρνακα -που λειτουργούν στην παρούσα φάση ένεκα των περιοριστικών μέτρων σε Λεμεσό και Πάφο- θα διαπιστώσεις με ανακούφιση πως τηρούνται και εφαρμόζονται στο έπακρο όλα τα επίσημα κυβερνητικά πρωτόκολλα σχετικά με τη νόσο COVID- 19, διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια, όχι μόνο των επισκεπτών, αλλά και του προσωπικού. 

Στο δάπεδο είναι τοποθετημένες ειδικές κατευθυντήριες σημάνσεις ώστε να διασφαλίζεται ότι τηρείται η κοινωνική αποστασιοποίηση των 2 μέτρων σε όλους τους χώρους. Εννοείται πως θα πας φορώντας τη μάσκα σου, η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο από τον κινηματογράφο. Μην σε πιάσει η κλειστοφοβία ότι πρέπει να τη φοράς καθ΄όλη τη διάρκεια της ταινίας, αφού μπορείς να την αφαιρέσεις μόλις καθίσεις στη θέση σου εντός της κινηματογραφικής αίθουσας. Όχι τίποτα άλλο, έχεις και κοτζάμ μεγάλο μέγεθος ποπ κορν να απολαύσεις.  

Το κυλικείο ευτυχώς για εμάς που δεν διανοούμαστε να δούμε μια ταινία χωρίς ποπ κορν και γλυκά, λειτουργεί κανονικά, απλώς έχει απλοποιηθεί το μενού, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να δημιουργούνται αρχείαστες ουρές. 

Τα αντισηπτικά, από την άλλη, είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε όλους τους χώρους, γι΄αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς ούτε εσύ, αλλά ούτε και τα παιδιά σου, να αποστειρώνετε τα χέρια σας συχνά, τα οποία βεβαίως πρέπει να φροντίζεις την εποχή που ζούμε να κρατάς καθαρά και να πλένεις σχολιστικά, τουλάχιστον για 20 δευτερόλεπτα, αποφεύγοντας για ευνόητους λόγους να αγγίζεις το πρόσωπό σου. Επίσης, σημείωσε ότι έχει αυξηθεί η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης όλων των δημόσιων χώρων, ενώ πριν από κάθε κάθε παράσταση οι αίθουσες απολυμαίνονται με ειδικά καθαριστικά.

Οι προβολές των ταινιών έχουν προγραμματιστεί με τρόπο που να υπάρχει λιγότερη συγκέντρωση επισκεπτών στο λόμπι. Και αυτό γιατί η χωρητικότητα ατόμων στα λόμπι, καθώς και στις κινηματογραφικές αίθουσες, έχει μειωθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: K-Cineplex: Μας προσφέρει 20 χρόνια κινηματογράφου στην Κύπρο  

cats and dogs

Eίναι σημαντικό να γνωρίζεις ακόμη πως όλα τα μέλη του προσωπικού έχουν εκπαιδευτεί στα νέα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής. Παράλληλα, είναι εφοδιασμένα με μάσκες προσώπου και γάντια όπου χρειάζεται, ενώ επειδή οι άνθρωποι παίρνουν στα σοβαρά αυτό που κάνουν, όλοι οι διευθυντές και το προσωπικό μετρούν τη θερμοκρασία τους πάντα πριν την έναρξή της εργασίας τους. 

Άρα, όπως αντιλαμβάνεσαι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειστείτε στο σπίτι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το υπέροχο "Cats & Dogs 3: Paws Unite", αφού τα  K-Cineplex  δε διασφαλίζουν απλώς την πιο απολαυστκή κινηματογραφική εμπειρία, αλλά και την πιο ασφαλή! 

 

Home